Feto Публикувано Февруари 7, 2006 Share Публикувано Февруари 7, 2006 Еми ползвам съответната програма перфектно с Reason, но за жалост при Samplitude с VST вади гаден шум.. запивса всичко но после на плейбека има гаден шум.. помагаите или ми препоръчайте друга подходяща програма. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gee Tee Age Отговорено Февруари 7, 2006 Share Отговорено Февруари 7, 2006 Сигурен ли си че проблема идва от виртуалното миди?Щото мисля че не е от него.Пробвай да изклщчиш програмата,наеисувай си нотите с мишката и виж дали ще има шум. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Feto Отговорено Февруари 7, 2006 Автор Share Отговорено Февруари 7, 2006 Прав си че не е от виртуалната клавиатура, а по-скоро от съвместимостта и със саунд картата ми (ако Ац 97 може да се нарече саунд карта) .. нещо е от плейбека на мидито като цяло дори да не е записано с тази програма.. но не мога да си обясня защо като ризан го ползвам перфектно.. нещо машината ли ми натоварва не знам.. с лаптоп съм.. 1.6 процесор 512 рам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gee Tee Age Отговорено Февруари 8, 2006 Share Отговорено Февруари 8, 2006 качи си някой друг хост и ако не прави така там,го ползвай с rewire Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts