JACKASS Отговорено Юли 8, 2010 Отговорено Юли 8, 2010 Здравей Да - напълно възможно е. В момента съм с Vista и съм направил следното - UX2 влиза в лаптопа ми през USB , след това съм избрал UX2 като default sound card и в момента мога да направя следното "WinAmp - интерфейс - колонки ??? Аналогично POD Farm - интерфейс - звук през колонките в реално време?" Същият UX2 вече ми е излишен защото беше временно решение докъто си взема читав усилвател , и следователно скоро ще бъде пуснат в раздел Продавам ако някой се интересува - Л.С. Поздрави Цитирай
Yves Отговорено Юли 9, 2010 Отговорено Юли 9, 2010 Аудио интерфейсът си е звукова карта. След като има достатъчно изходи, които да са ти потребни, за самото устройство е все тая дали ще минава през него китарен звук, музика, говор или бипканията на Уиндоус. В момента, в който го направиш звукова карта по подразбиране то започва да действа като такава и всичкия звук, който възпроизвежда компютърът ти минава оттам - без допълнителни програми! Даже не е нужно да ти е включен специализирания софтуер. Това е. Сигналчето си е ок, аз често забравям да го изключа след свирене и си слушам музика и т.н. Друг е въпросът, че независимо как изглежда на снимките Ух1-то си е бая парче, почти колкото лаптопа ми е голямо и пречи на бюрото УХ2 не ми се мисли, сигурно е като акумулураща печка Колкото до пад входа пише, че е за ИНСТРУМЕНТИ с висок аутпут, това не включва само китари. Мен също ме тревожеше преди да го купя, но всичко е ок, давай смело. Цитирай
rosso Отговорено Юли 10, 2010 Отговорено Юли 10, 2010 Благодаря за разясненията - дотук всичко изглежда перфектно... но след известно ровене в интернет видях един сериозен недостатък на всичките Line 6 POD Studio интерфейси (с изключение на KB37). Към тях не може да се включи expression педал и чрез него да се управляват Wah/Volume/PitchShift функциите. Въпреки че UX2 има footswitch входове те доколкото разбрах могат да се използват само за подаване на импулсни сигнали от типа на спри/включи. Въпросът е следният - не може ли по някакъв начин да се използва expression педал в комбинация с POD Studio UX2 и POD Farm 2 (четох, че при новия POD FARM има вече MIDI контрол) ??? Цитирай
AntovBg Отговорено Юли 13, 2010 Отговорено Юли 13, 2010 http://www.musicworld.bg/bg/c_1428/i_17450...GER_UCA202.html Мога ли да използвам това за да вържа китарата към компа за да ползвам програми като Guitar rig ? Цитирай
peterko Отговорено Юли 13, 2010 Отговорено Юли 13, 2010 съвета ми е М-аудио "фаст трак про" или "фаст трак" щом има6 кий риг-а на м-аудио ПЦто ти не е някакво никакво така че .... а Алесиса според мен можеш да го компенсира6 със софтуеърен компресор за глас или инструмент ВСТ примерно на Waves gold bundle ili Blue Цитирай
Recommended Posts