Jimmy Page Публикувано Май 9, 2010 Публикувано Май 9, 2010 Ето още нещо записвано с компютърен микрофон Изтегли : http://www.4shared.com/audio/gSgq9UuR/Untitled__4_5.html Цитирай
Chuck Norris Отговорено Май 9, 2010 Отговорено Май 9, 2010 Ето още нещо записвано с компютърен микрофон Изтегли : http://www.4shared.com/audio/gSgq9UuR/Untitled__4_5.html Няма никакво чувство за последователност при куплета нито във времената. Ти не си я слушал достатъчно, че да запомниш най - елементарните акценти... А пък е токова лесно да се запомни тази песен ... Цитирай
Jimmy Page Отговорено Май 9, 2010 Автор Отговорено Май 9, 2010 да общо взето тва е моя поглед върху песента ..не съм изобщо целял да е като истинската песен , за да запомням акценти и ала бала Цитирай
Chuck Norris Отговорено Май 9, 2010 Отговорено Май 9, 2010 да общо взето тва е моя поглед върху песента ..не съм изобщо целял да е като истинската песен , за да запомням акценти и ала бала Аз не искам да се обиждаш, но по - добре първо да научиш как стоят нещата, а после да промениш което не ти хареса. В противен случей никога няма да станеш музикант, а всички към това се стремим тук май . Продължавай, защото ако гласа ти се разработи максимално ще стане много хубаво! Цитирай
Jimmy Page Отговорено Май 9, 2010 Автор Отговорено Май 9, 2010 В никакъв случаи не съм обидчив спокойно .. Естествено че всички тук се стремим да сме музиканти..Аз мисля че съм Ест..не най-добрия но до някакво ниво.. А песента я знам почти на изуст цялата просто така ми харесва да я пея .. Нарочно е променена ..нали затова се наррича кавър, за да не е същата..Аз не се стремя да я направя едно към едно с оригинала ..даже не гледах и текста а го давах по спомен просто защото исках да я изпея както на мен ми харесва Цитирай
Sandman Отговорено Май 11, 2010 Отговорено Май 11, 2010 ...Естествено че всички тук се стремим да сме музиканти..Аз мисля че съм... Имам тогава няколко въпроса: В коя тоналност е парчето, коя й е паралелната и кaк/къде се разрешава D7(доминaнтceптакoрд)? Мисълта ми е, че не всеки, който може да построи мажорен и минорен акорд върху всеки тон от гамата е музикант. Не се обиждай - аз лично 10 години, че и повече се боря да стана музикант и може би никога няма да успея, но това не ми пречи да си свиря за и със кеф! Цитирай
Jimmy Page Отговорено Май 12, 2010 Автор Отговорено Май 12, 2010 оо братле ше се изпитваме ли =))) Ако да ..по-добре на живо ... =)) Ами да мисля че всеки които се занимава с музика до някаква степен е музикант ти от 10 ..и аз някаде от толкова ..От 5 години с китара..преди това с други неща .. и така..може да съм сбъркал някои неща но това се случва..Иначе да ..без да звучи нахъсано мисля, че съм музикант (на някакво ниво,което естествено не е най-доброто) .. Не съм професионален в никакъв случай .. Цитирай
Chuck Norris Отговорено Май 17, 2010 Отговорено Май 17, 2010 оо братле ше се изпитваме ли =))) Ако да ..по-добре на живо ... =)) Ами да мисля че всеки които се занимава с музика до някаква степен е музикант ти от 10 ..и аз някаде от толкова ..От 5 години с китара..преди това с други неща .. и така..може да съм сбъркал някои неща но това се случва..Иначе да ..без да звучи нахъсано мисля, че съм музикант (на някакво ниво,което естествено не е най-доброто) .. Не съм професионален в никакъв случай .. Стремиш ли се да станеш професионален ? Цитирай
Jimmy Page Отговорено Май 17, 2010 Автор Отговорено Май 17, 2010 оо братле ше се изпитваме ли =))) Ако да ..по-добре на живо ... =)) Ами да мисля че всеки които се занимава с музика до някаква степен е музикант ти от 10 ..и аз някаде от толкова ..От 5 години с китара..преди това с други неща .. и така..може да съм сбъркал някои неща но това се случва..Иначе да ..без да звучи нахъсано мисля, че съм музикант (на някакво ниво,което естествено не е най-доброто) .. Не съм професионален в никакъв случай .. Стремиш ли се да станеш професионален ? Да, но все още съм далеч Цитирай
soggy.limp.biscuit Отговорено Юли 13, 2011 Отговорено Юли 13, 2011 За ритъма който си си избрал, пак не си равен. А пеенето - имаш фалшиви тонове, пееш в носа, не завършваш фразите. Използвай този запис за да чуеш къде грешиш и работи върху грешките. P.S.: Разбирам, че това е твоят поглед върху песента и уважавам това, но работа с педагог ще ти помогне доста. Не ме разбирай криво. Просто имаш нужда от това Цитирай
Recommended Posts