One_Voice Публикувано Февруари 4, 2006 Публикувано Февруари 4, 2006 Става дума за кубета до 700 лв . Какви марки и модели имат в следните магазини - в Raising Force ? - в фактор ? - и някой друг магазин ? Цитирай
nasko Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 Става дума за кубета до 700 лв . Какви марки и модели имат в следните магазини - в Raising Force ? - в фактор ? - и някой друг магазин ? в магазина "русинов" на русалка 3 до консервата ,http://www.crateamps.com/html/product.cfm?pid=21 имаше такава ,но го питай да не е отзад в склада. Цитирай
NitroBGA Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 В Малкия ЦУМ има само Фендъри . Във Фактор има всякакви. Аз много се точех на един Рандал (Randall) 15-20 вата , но съвсем не ми хареса звука. Има два много яки усилвателя - един Рандал(камофлажна украска) и един мисля Маршал (едрокалибрен с ефекти). Аз лично винаги ще гледам за Peavy, тях май ги има във Фактор. В Райзинг форса има също не лош избор, но не мога да помогна. Цитирай
One_Voice Отговорено Февруари 4, 2006 Автор Отговорено Февруари 4, 2006 а някакви конкретни модели на Пиви да кажеш Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 а някакви конкретни модели на Пиви да кажеш мани ги тия пивита бе--те са блусаркса история-- фендерите и маршалите е тва са усливателите едно 15 в кубе фендер е несравнимо просто Цитирай
NitroBGA Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 "Въпрос на вкус" - казало кучето и си облизало дупето. Модели на Пийви не мога да кажа, знам само, че какъвто и усилвател да търся ще го сравня с Пийви същия клас. Другите постъпват по друг начин. Цитирай
don_pepinio Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 Мога да ти кажа че Пивитата изобщо пък не са за блус! По скоро Фендерите звучат по-блусарски!Лампа ли търсиш или транзистор? Цитирай
One_Voice Отговорено Февруари 4, 2006 Автор Отговорено Февруари 4, 2006 Мога да ти кажа че Пивитата изобщо пък не са за блус! По скоро Фендерите звучат по-блусарски!Лампа ли търсиш или транзистор? без значение да е над 15 вата до кьм 75 просто ми трябва информативно какво има и тогава ще потьрся инфо за някое което ми е допаднало Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 (Редактирано) Мога да ти кажа че Пивитата изобщо пък не са за блус! По скоро Фендерите звучат по-блусарски!Лампа ли търсиш или транзистор? да бе--драива на фендера е мноо по здрав иначе като чиста китара верно че на фендера звучи някак по меко-- скоро бях в РФ и ги пробвах и сравнявах двете.. но драива на пивито отстъпваше ако пича ше ръга некав дистар по добре е фендера Редактирано Февруари 4, 2006 от KILL_EM_ALL Цитирай
wessy Отговорено Февруари 5, 2006 Отговорено Февруари 5, 2006 а някакви конкретни модели на Пиви да кажеш мани ги тия пивита бе--те са блусаркса история-- фендерите и маршалите е тва са усливателите едно 15 в кубе фендер е несравнимо просто ае пич научи са да не са изказваш неподготвен Питай Machine Head дали са блусарска история хахах Това че имат серия Класик коят си е блусарска(горе долу) нищо не означава ама се пак сички знайм че даже такова не си чувал Цитирай
maringtr Отговорено Февруари 5, 2006 Отговорено Февруари 5, 2006 Защо не си потърсиш запазен усилвател 2ра ръка? Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 5, 2006 Отговорено Февруари 5, 2006 а някакви конкретни модели на Пиви да кажеш мани ги тия пивита бе--те са блусаркса история-- фендерите и маршалите е тва са усливателите едно 15 в кубе фендер е несравнимо просто Хехехе,добре ми действа неделя сутрин да се посмея малко заедно с махмурлука! Пич,поинтересувай се малко повече,научи се да не се изказваш толкова категорично и неадекватно при това! Чувал ли си как звучи Peavey Bandit с Transtube ? В момента си просто като малко зверче,подскачащо и пенявещо се около масата,за забава на всички присъстващи на нея... Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 5, 2006 Отговорено Февруари 5, 2006 мани ги тия пивита бе--те са блусаркса история--... едно 15 в кубе фендер е несравнимо просто о да, и аз едно време си мислех че са най-великите ампове!!! и акк стигна до извода че едно 15 вата фендерско кубе - маде ин чайна е по-добро от един бандит ? отвори очи и спри да се излагаш като кифладжия плюс това фендерите ъвобще не се държат добре с боцнато камионче в чистия канал Цитирай
vovcho Отговорено Февруари 5, 2006 Отговорено Февруари 5, 2006 а някакви конкретни модели на Пиви да кажеш мани ги тия пивита бе--те са блусаркса история-- фендерите и маршалите е тва са усливателите едно 15 в кубе фендер е несравнимо просто Отиди в "Президент Студио" да чуеш какво може един Бандит Ще ти изгърми главата ПС: Ама Фендер си е Фендер, нали Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 5, 2006 Отговорено Февруари 5, 2006 плюс това човека пита за кубе до 700 лв! а не до 150....така че..... за 700 лв ако нямах амп бих взел 2-ра ръка. както и направих. нещо маршал JTM .... Цитирай
Recommended Posts