Свилен Бас Публикувано Май 7, 2010 Публикувано Май 7, 2010 Миг от юръпиън тура, с не-много добър звук, но приятно гледане и слушане: Цитирай
Necrophagist Отговорено Май 7, 2010 Отговорено Май 7, 2010 Една от най-готините бг банди Да са живи и здрави и да ни радват все така... Цитирай
Packo Packomirov Отговорено Май 7, 2010 Отговорено Май 7, 2010 ..песента си има и клип : браво на момчетата! радвам се, че имат възможност да свирят и извън БГ...нека са все така BRUTAL......само нещо китариста Христо ми се губи в това видео? Цитирай
Necrophagist Отговорено Май 8, 2010 Отговорено Май 8, 2010 той е най накрая и е басист до колкото видях Цитирай
Свилен Бас Отговорено Май 8, 2010 Автор Отговорено Май 8, 2010 (Редактирано) Хах, нешо не сме се разбрали - аз свиря на бас, иначе нямаше да пускам парчето За съжаление, обаче, от въпросната вечер, заради въпросната камера нито се чува слапът ми, нито испанските техники и акорди в края Та, по-спокойно може да ме хвалите, без да се притеснявате (Едно жокерче относно "възможността за излизане" - тя не се отнема (освен в редки случаи, но те са по-особени и важат само за определени държави), а се взима (с труд?!) и никой няма да дойде при теб и да ти каже "Пич, аре да ти направя едно европейско турне" ) редакция: След 3.00 мин пробивам малко при високите позиции Редактирано Май 8, 2010 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
GRiND BaSTaRD Отговорено Юни 25, 2010 Отговорено Юни 25, 2010 (Редактирано) Плевенските главорези мачкат. ...taka li e? - a taka., на последния техен лайв, който гледах в София, май вече не беше ти на баса... Редактирано Юни 25, 2010 от GRiND BaSTaRD Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юни 25, 2010 Автор Отговорено Юни 25, 2010 (Редактирано) ^ Правилно си забелезал, аз бях само за европейското турне По време на него разни поддръжници и колеги ме наричаха "Дъ машин", "Ледженд", "Японската школа", "Робот" и т.н., което е наистина доста рядко срещано - първо, някой да дойде да похвали лично басиста и второ - басиста на Дет-метъл банда. Та и софийската школа имаше своя принос за рязането на глави (Нарочно говоря само за себе си, понеже групата си прави официални изявления и аз нямам пълномощия да говоря и разказвам от нейно име - някой да не реши, че съм "грандоман" ) Беше много впечатляващо, дори една вечер, колега, блекаджия, след като ми беше подарил промото на бандата си (много, много, високо ниво) настоя да ми носи куфара с баса до буса. И го носи.... Скоро ще има още много клипове (и на Cocklush също) и няма да се налага да пиша толкова много Редактирано Юни 25, 2010 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
Fallenblood Отговорено Юни 26, 2010 Отговорено Юни 26, 2010 а освен играта на думи в заглавието, какво се пее в песента Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юни 26, 2010 Автор Отговорено Юни 26, 2010 ^Като послушаш малко повече подобна музика и ще разбереш Цитирай
GRiND BaSTaRD Отговорено Юни 26, 2010 Отговорено Юни 26, 2010 ...taka li e? - a taka., ако понастоящем свириш с COCKLUSH, поздравления! Тия са другите откачени дет/горграйнд "млади надежди" пак от оня край, които доста крайно избруталяват по чалга-ширините родни. Fallenblood, има ли заначение какво се "пее" в парчето? В тия стилове гласът е инструмент, а не средство за представяне на лигави лирики. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юни 26, 2010 Автор Отговорено Юни 26, 2010 ^ Само съм им голям почитател, а ги споменах понеже бяха съпорт през онези 16-и дни, и пак да повторя, че са много супер Цитирай
Recommended Posts