Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Рядко пишем, дано казваме нещо :)

Няма да казвам какво ми е харесало в Moments of Passion-Fly With Me, а ще споделя само какво не е - барабаните не са на място, т.е. звученето им не е за тази песен, както и ритъма - хич не ми се връзват! Опитайте да ги смените с някакви перкусий само, или някакъв сет който има по-дълбоко звучене, не като тези, който звучат плитко като за джаз. Ритъма не е необходимо да е толкова бърз.... абе , всъщност аз бих използвал за това парче само каса , соло барабанче и чинели, фус...някак си не е необходим....

Това което се опитвам да кажа, че сте събрали на едно място ягуар и костенурка, като ягуара представлява барабаните.

@всички останали

От мен толкова, едно не ми е ясно - защо, когато някой пусне едно добро парче само го хвалите колко е добро и не знам си какви още от сорта, а когато нещо има някакъв потенциал никой нищо не казва? Толкова ли ще е зле ако дадете критиката си?

ПП за да не ме контрира някой защо аз не давам своята - защото има малко неща с потенциал, или поне аз не го виждам и в случая е по-добре да си замълча, а когато нещо е добро - няма смисъл да пиша каквото и да било.

ППП (не ме караите да обяснявам какво точно имам предвид с ПП-то, няма да го направя ;) )

Поздрави и дано не засегна някого!!!

Отговорено

Благодаря,за градивното мнение!

Ами относно барабаните,плиткото звучене е търсен ефект,както и по бързия ритъм на фона на лежерните мелодии и хармонии.

За всичко останало напълно те поддържам,наистина трябва да има повече подобни мнения,от които може да се научи нещо,но не виждам и нищо лошо в това да кажеш,че ти харесва дадено парче.И нека не гледаме на критиката едностранчиво,а тя да бъде път за развитие!

Поздрави!

Отговорено

здравейте искам да ви попитам какво мислите за този текст които написах за 3 минути боквално

1. Затворих очите си за всичко което се случи.

Бъдещето,миналото и всичко друго,

беше в ръцете ми но го изпуснах.

Пропилях животът си в опити да поправя грешките си.

Припев: Не знаех какво върша докато не изгубих всичко.

Не успях да изживея животът си .

Не оцених живота.(2)

2. Простете грешките ми и върнете животът във вените ми .

Не оценявах какво имах докато не го изгубих

Не изживях мечтите си.

Припев: Не знаех какво върша докато не изгубих всичко.

Не успях да изживея животът си .

Не оцених живота. (2)

Отговорено

Доста депресарски,бих казал и клиширано,няма ритъм!

Не виждам и връзка с предишните постове! :D