Wolfheart Отговорено Май 7, 2010 Автор Отговорено Май 7, 2010 http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...lease=105963334 Цитирай
Wolfheart Отговорено Май 8, 2010 Автор Отговорено Май 8, 2010 http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...deoid=104820272 Цитирай
KingdomX Отговорено Май 10, 2010 Отговорено Май 10, 2010 Рядко пишем, дано казваме нещо Няма да казвам какво ми е харесало в Moments of Passion-Fly With Me, а ще споделя само какво не е - барабаните не са на място, т.е. звученето им не е за тази песен, както и ритъма - хич не ми се връзват! Опитайте да ги смените с някакви перкусий само, или някакъв сет който има по-дълбоко звучене, не като тези, който звучат плитко като за джаз. Ритъма не е необходимо да е толкова бърз.... абе , всъщност аз бих използвал за това парче само каса , соло барабанче и чинели, фус...някак си не е необходим.... Това което се опитвам да кажа, че сте събрали на едно място ягуар и костенурка, като ягуара представлява барабаните. @всички останали От мен толкова, едно не ми е ясно - защо, когато някой пусне едно добро парче само го хвалите колко е добро и не знам си какви още от сорта, а когато нещо има някакъв потенциал никой нищо не казва? Толкова ли ще е зле ако дадете критиката си? ПП за да не ме контрира някой защо аз не давам своята - защото има малко неща с потенциал, или поне аз не го виждам и в случая е по-добре да си замълча, а когато нещо е добро - няма смисъл да пиша каквото и да било. ППП (не ме караите да обяснявам какво точно имам предвид с ПП-то, няма да го направя ) Поздрави и дано не засегна някого!!! Цитирай
Wolfheart Отговорено Май 11, 2010 Автор Отговорено Май 11, 2010 Благодаря,за градивното мнение! Ами относно барабаните,плиткото звучене е търсен ефект,както и по бързия ритъм на фона на лежерните мелодии и хармонии. За всичко останало напълно те поддържам,наистина трябва да има повече подобни мнения,от които може да се научи нещо,но не виждам и нищо лошо в това да кажеш,че ти харесва дадено парче.И нека не гледаме на критиката едностранчиво,а тя да бъде път за развитие! Поздрави! Цитирай
-Milen- Отговорено Май 12, 2010 Отговорено Май 12, 2010 здравейте искам да ви попитам какво мислите за този текст които написах за 3 минути боквално 1. Затворих очите си за всичко което се случи. Бъдещето,миналото и всичко друго, беше в ръцете ми но го изпуснах. Пропилях животът си в опити да поправя грешките си. Припев: Не знаех какво върша докато не изгубих всичко. Не успях да изживея животът си . Не оцених живота.(2) 2. Простете грешките ми и върнете животът във вените ми . Не оценявах какво имах докато не го изгубих Не изживях мечтите си. Припев: Не знаех какво върша докато не изгубих всичко. Не успях да изживея животът си . Не оцених живота. (2) Цитирай
Wolfheart Отговорено Май 12, 2010 Автор Отговорено Май 12, 2010 Доста депресарски,бих казал и клиширано,няма ритъм! Не виждам и връзка с предишните постове! Цитирай
Recommended Posts