npace Публикувано Февруари 4, 2006 Публикувано Февруари 4, 2006 Може ли някой барабанист да ми преподръча добър учител? Нямам барабани, не смятам и да си купувам скоро, защото вкъщи вече няма място (то и за едно пиано няма място ), ама наистина искам да се уча да свиря. Става дума за София Цитирай
mengel Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 Докато си търсиш учител купи си чифт палки и почвай да налагаш някой тапициран стол. За начало върши работа. Опитай се да правиш единични удари, като целта е да бъдат през равни интервали от време и равни по сила. Опитай това в различно темпо, като за всяко темпо в което ги правиш поддържай съответната скорост и сила в продължение на 1 до 2 минути. Упражнявай се поне 40 м. до 1 ч час на ден и резултатът няма да закъснее. Един приятел си направи тренировъчен пад от хилка за тенис. Към нея закрепи каишки и си я връзва на крака. За тренировки е супер! Аре успех Цитирай
Jumper Отговорено Февруари 10, 2006 Отговорено Февруари 10, 2006 ЗдравейАз като започнах да уча барабаните,един барабанист ми каза в продължение на 3-4 месеца да свиря само 1-ци и 2-ки и след това да отида при него да ми каже,че нищо не знам още...оказа се прав)Трябва яко упражнения,и наистина,докато си намериш учител,действай само единици и двойки,като започваш много бавно,но ритмично.По-нататък за бързина,можеш да правиш тези упражнения върху възглавница,има доста добър ефект.Айде,успех Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 13, 2006 Отговорено Февруари 13, 2006 (Редактирано) и след 3-4 месеца свирене на единици и двойки без изобщо да знаеш за какво става дума така си осираш още неизградената техника, че после още половин година няма да можеш отлепиш в правилна посока. Намери си учител...пробвай с Цецо той май дава уроци(около 15 кинта на урок са цените по принцип) и на хора които тепърва започват. Питай Drum Master-а той може да ти помогне Редактирано Февруари 13, 2006 от tupoto kopele Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 13, 2006 Отговорено Февруари 13, 2006 между другото, докато си търсиш ИНСТРУКТОР вземи си свали някой видео урок от eMule там тва онова препоръчвам Dave Weckl- Back to basic и пробвай да посвирваш на някоя гума по-основните неща 1-чки, 2-ки и така. Но после пак ще трябва да се бориш с придобитите навици..то тва си е свиренето по принцип де Цитирай
Recommended Posts