Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

ето ЛИНК към въпросната китарка, споделете мнения и наблюдения. вярна ли е,къде са минусите и т.н. преди години имах скуаяр шоумастър и си бях горе долу доволен от него, докато не пипнах първия джаксън. обаче сега ми се иска за блусарските неща да си свиря с фендер или скуаяр. и си мисля - тъй като тоя скуаяр е от най скъпите модели дали аджеба е и по висок клас.първия джаксън ми струваше горе долу толкова като го купувах но беше в пъти по добър от шоумастъра.

по принцип съм си харесал мексиканския фендер дето изглежда по същия начин но струва 800-900лв , но и тая ми хваща окото.

имам джаксън ДК2М но искам и друга китара с по мек звук и с визия на фвндер.

product_157.jpg

Редактирано от rocker_vn
Отговорено (Редактирано)

Специално за тази нямам конкретни впечатления, но за Classic Vibe серията мога да кажа страхотни неща. Аз лично притежавам Telecaster и съм изключително доволен от качеството и. Положението е такова и със Strat-овете. Classic Vibe серията е много хвалена общо взето из цялото интернет пространство, една просто търсене в Google ще ти извади много отзиви, мнозинството изключително положителни. Честно казано не мисля, че на пазара в момента има по-добра оферта за тези пари. Поздрави!

П.с. В интернет има ревю на буквално всяка една китара за която се сетиш, както и отзиви. Просто потърси! Наслука!

Редактирано от VERSUS
Отговорено

разликата в цената с мексиканския фендер е около 250лв но фендера май беше с 21 прагчета а тази е с 22, което на мен по ми харесва определено.

някой друг да сподели мнение???