арманд Публикувано Май 3, 2010 Публикувано Май 3, 2010 Няма го пътя пред мен, разпилях се във всички посоки, скрих жестоки надежди, че някой очаква ме някъде. Загубих и мрака, и слънцето, сам затворих очите си, не исках да виждам останките, от парченцата лед във душата си. Заключих във себе си болката, приех я - обичах я даже, а тя ми напомня понякога - животът отворена рана е... *** A man stays ever far away, A woman stares forever at the road, A man has never much to say, For a woman he no longer holds. The road comes closer as he goes, And she comes closer at the other end, For him to see her is so wrong, As is for her so close to stand. And he can see the lights back there, But she brings the darkness still, He looks, she passes, and it’s only fair, One road to share they’ll always fear. Цитирай
Coprophagus Отговорено Май 4, 2010 Отговорено Май 4, 2010 И двата текста са много хубави, англииският сякаш обаче има граматически крешки, въпреки че не съм много сигурен дали всъщност не е някаква игра на думи която не разбирам. As is for her so close to stand. Цитирай
РИМА Отговорено Май 4, 2010 Отговорено Май 4, 2010 браво , харесва ми ...ама пробвай и нещо по весело Цитирай
Fallenblood Отговорено Май 7, 2010 Отговорено Май 7, 2010 английският не е стандартен, ама е съвсем правилен (: Цитирай
Recommended Posts