KAIL Публикувано Февруари 3, 2006 Публикувано Февруари 3, 2006 (Редактирано) Загледах се в ей това нещо (втората снимка от горе на долу): http://www.visiarts.com/j300300a7.htm Кат. номер: g 802 701 - 478.80 Колеги, има ли някой от Вас представа дали това DW е читаво, и възможна ли е тази цена? Отправих запитване към online-магазина, но поне засега нямам отговор. Някой от тук присъстващите ползвал ли е подобна машинка и какви са отзивите? Редактирано Февруари 3, 2006 от KAIL Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 Колега този точно доставчик ще ти иска пари за това карданче колкото за един Голф 3-ка Предлагам ти да пробваш с ей тази оферта Цитирай
AccesS Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 това е единичен педал , не е кардан. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 не бе Галя става дума за втората снимка за 7000-то Цитирай
AccesS Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 (Редактирано) не бе Галя става дума за втората снимка за 7000-то , не е това , убедена съм поради изписаната цена. то там пише и следното : Serie 5000, 4 kg Кат. номер: g 802 710 - 1232.00 ама да виждаш 5000 модела ? в далеч по малко "кожудерски" магазин Леви във Варна, кардан модел 4000 се харчи за 600+ лв , а на мен не ми се вярва точно бате джани да накара 7000 серията да се обажда за "478.80" лв . освен ако не е pacific , ама пак се съмнявам, не пише за кой модел е , ама и не гледайте картинките, не отговарят на написаното, поне не и в техният каталог :wall: абе сега забелязах че отгоре на линка пише " Фус машини " Редактирано Февруари 3, 2006 от AccesS Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 верно пише фус машини лудница е тая фирма Цитирай
AccesS Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 мм не раздела реално е общ, има и оферти за фус машини. въпроса е че е адски скъпо просто не си заслужава, цените са двойни с тези на запад и тройни с тези от САЩ . че до ако реша да си купя кардан , по добре да го взема от щатите от колкото от БГ , а с остатъка от парите ще си платя пътя до САЩ , хем екскурзия Цитирай
zazo Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 мм не раздела реално е общ, има и оферти за фус машини. въпроса е че е адски скъпо просто не си заслужава, цените са двойни с тези на запад и тройни с тези от САЩ . че до ако реша да си купя кардан , по добре да го взема от щатите от колкото от БГ , а с остатъка от парите ще си платя пътя до САЩ , хем екскурзия Незнам това въобще какво го обсъждаме. Няма такъв сайт, няма такива цени. Цитирай
KAIL Отговорено Февруари 3, 2006 Автор Отговорено Февруари 3, 2006 (Редактирано) Мдааа, явно цената му не е 478.80, а по-скоро 1478,80.... просто са пропуснали единицата... DW за 478лв... еххх, мечтииии.... Редактирано Февруари 3, 2006 от KAIL Цитирай
Katsko Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 ми некой превежда буквално...хаха на немски фусмашина е педал.. педала е добър явно единицата е изпусната и цената е безбожна,сори,Джани,факт.за тия пари си го внеси от САЩ със все мита дедесета и ще ти излезе по-евтино Цитирай
bonzo Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 Батка заеби го тва 7002,нещо се е пообъркало в нашият любим каталог.ПО принцип ако искашDW трябва от вън за 800 левги си взимаш 5002 карданче от всеки дийлър на dw.Мисля ,че най-близкият беше некъде в Гърция.провери на сайта им.Аре със здраве. Цитирай
Lombardo Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 Музикален магазин "Камертон" мисля че се казваше до консерваторията внася по каталог за 2-3 седмици DW и SONOR. Отиди там и питай за цените. Цитирай
Recommended Posts