Polyphone Отговорено Май 3, 2010 Отговорено Май 3, 2010 (Редактирано) Браво ! Много са добри, особено първото! Евала за солото! Единствено ми се струва доста монотонен басът. Редактирано Май 3, 2010 от Polyphone Цитирай
Wolfheart Отговорено Май 4, 2010 Отговорено Май 4, 2010 Добри са нещата,първия инструментал ме грабна доста,браво. Поздрави! Цитирай
N1cksoN Отговорено Май 6, 2010 Отговорено Май 6, 2010 (Редактирано) Много ми хареса първия инструментал! Свириш страхотно Oсобено в началото. Не просто солото, а самата ти идея много ми хареса.Мелодично и хармонично. Само някъде към 0:57-1:10 като че ли малко се разминаваш ритмически. Но за живо изпълниние си е много добре! С истински бас и барабани(ако са изсвирени добре, разбира се) може да стане още по-хубаво. Вторият също ми хареса, но е по кратък и не ми прозвуча толкова добре след като чух първия. С line 6 ли си го записал? Редактирано Май 6, 2010 от N1cksoN Цитирай
DREAMMIND Отговорено Май 7, 2010 Автор Отговорено Май 7, 2010 @Polyphone- Благодаря , баса е все едно го свири Годжи щото хич ме няма с реденето на кубчета във софтуер, който след това "свири" нещо хахаха. @Wolfheart тханкс ман @N1cksoN Мерси френде, наистина има инфекция в онази част и не само,то това беше парче и просто изсвирих вокалната линия до припева дето има соло. Иначе лийд китарата е записвана с Line6 POD xt a ритъма е с VOX Valvetronix AD15 Цитирай
Recommended Posts