KILL_EM_ALL Публикувано Февруари 2, 2006 Публикувано Февруари 2, 2006 пичове сори за темата ако се повтаря, но спешно търся маистор, който да оправи една бас китара. китарата не е моя на един приятел доколкото разбрах нещо тялото на китарата било от няколко пласта дурво???--което ми е странно и нещо се било разлепило-или нещо подобно--обясни ми го набързо и не разбрах много--но важното е ако някои може да ми каже на къде да го насоча-къде има човек който ще може да я оправи... Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Февруари 3, 2006 Автор Отговорено Февруари 3, 2006 никой ли не може каже един майстор бе хах Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Февруари 3, 2006 Автор Отговорено Февруари 3, 2006 за софиа говорим братле--човекът на който е баса казва че баса е много стар --смисал на години--обаче е навит да го оправя много щи съум благодарен ако препоръчащ някой Цитирай
Queroth Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 сори че не е по вупроса който си задал , но тъй като пак е свързано с ремонт на бас .. ще пиша тук да не отварям нова тема .. значи еидн бас орфей намерих и искам да го поправя.. в доста окаяно състояние е .. Бриджа му го няма ако някой има нещо останало и ненужно ще се радва да направим далаверата хаха значи той е от този тип дето се захваща за това дето дръжи колана а от другата страна го държат струните нали незнам дали с есетихте от това описание де ама ето тука има една снимка http://www.classicjazzguitar.com/albums/88...ow_and_then.jpg еи тая мацка и е такъв а ако няма и някой все пак има идя как мога да си направя също ще се радвам да сподели и също искам да попитам за потенциометрите по специални ли са и т.н. Цитирай
Recommended Posts