frenzy Публикувано Февруари 2, 2006 Публикувано Февруари 2, 2006 (Редактирано) Значи ако желаете посетете напълно обновения сайт на тази невероятна neometal/crossover група и чуйте песните от плеъра (тези които не са ги чували). Тези които харесат творчеството на групата нека се ПОДПИШАТ в специално направения за целта blog във сайта на групата за да могат да разберат колко хора наистина харесват техните неща и ги подкрепят...Нека подкрепим една българска група която заслужава защото показа на американците че и ние можем да правим качествена музика...Също така всеки подписал се в сайта нека напише и мнение ТУК. !!!МОЛЯ ТЕЗИ КОИТО НЕ ХАРЕСВАТ ГРУПАТА ДА НЕ СЕ ПОДПИСВАТ И ПИШАТ ПО ТЕМАТА И ДА ЗАПАЗЯТ НЕГАТИВНОТО(ХЕЙТЪРСКО В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ) МНЕНИЕ ЗА СЕБЕ СИ, КАКТО И ДА НЕ ФЛУДЯТ ТЕМАТА!!! Аз се подписах вече(първи ). Редактирано Февруари 2, 2006 от frenzy Цитирай
jFog Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 Много жестоко звучат парчетата!!!Ше си ги рипна много на ниво е бандата. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 абе не че нещо ама е тъпо да пускаш една и съща тема през ден ex-bg.com Цитирай
Dark Skywalker Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 Тези които харесат творчеството на групата нека се ПОДПИШАТ...ТЕЗИ КОИТО НЕ ХАРЕСВАТ ГРУПАТА ДА НЕ СЕ ПОДПИСВАТ... Щом ви е толкова притеснено да чувате и негативни мнения, изобщо няма да си дам труда да ви посетя сайта. Комплексарски истории... Цитирай
frenzy Отговорено Февруари 3, 2006 Автор Отговорено Февруари 3, 2006 (Редактирано) Глей са пич целта на тва нещо е да се разбере колко хора се кефят и оценяват това което еХ правят. Ако искате си пишете просташки и хейтърски мнения(на които сме се наслушали в други форуми) на еХ въобще не им дреме за тез изказвания...Зашото в край на сметка еХ не правят музика за хора дет не им се кефят(и ги плюят) а за тези които наистина се кефят...така че въобще не става въпрос за комплексарщина аре PEACE и пий антибиотици!!! пс. Сори но не съм видял на tie темата но тя е с различен замисъл от мойта... Редактирано Февруари 3, 2006 от frenzy Цитирай
LOE Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 (Редактирано) групата не е лоша но ми се струва някак си мизерно да имтираш някой дословно.. за вокала говоря ако на някой не е направило впечатление... младежа има глас, дано си изгради собствен стил скоро, границата между вдъхновение и плагиатство е много тънка и определено прекрачена Редактирано Март 10, 2006 от LOE Цитирай
tupoto kopele Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 :think: :think: :think: :think: Цитирай
maegril Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 Мен песента ме накефи! С тия женски вокали е супер Цитирай
Recommended Posts