Djinjifila Публикувано Април 29, 2010 Публикувано Април 29, 2010 Здравейте! Искам да помоля за съвет относно вокален педагог в София. Искам да започна да се занимавам с пеене, защото има голяма вероятност от есента да съм в едно актьорско училище. Там се учи пеене и се работи с гласа на всеки ученик, но аз искам да бъда поне малко подготвен. Ако може да ме насочите към някои хора и също така ако е възможно да ми кажете като цени на час как вървят нещата. Благодаря предварително на всички, които ми отговорят Цитирай
Djinjifila Отговорено Април 30, 2010 Автор Отговорено Април 30, 2010 Всякакви оферти за София ме устройват, стига да не са в крайните квартали и да има добър транспорт до там Цитирай
elsras Отговорено Май 15, 2010 Отговорено Май 15, 2010 Може да си намерил/а/вокален педагог,но за какъв жанр става дума?Ако е за поп, джаз има значение кой ще ти преподава,защото повечето педагози са класици и изобщо не са наясно с техниките в попа,рока или джаза.Така или иначе за мен един от най-добрите педагози в този жанр е Роси Овчарова,преподавателката от Star Academy-2005г.Тя сега преподава в София,някъде около МОЛ Сердика.Ако се интересуваш,пиши ми в лични и ще ти дам тел.номер.Айде чао и успех! Цитирай
Jem0 Отговорено Юни 3, 2010 Отговорено Юни 3, 2010 Привет, ако се интересуваш от наистина добър вокален педагог в БГ и по-специално в София, ми пиши в лични, за да ти оставя координати на човек, който е завършил вокална техника и сценично поведение на запад и не взима скъпо. Отскоро е в БГ, не знам дали още записва, но може да се пробва Цитирай
ViciouS Отговорено Юни 3, 2010 Отговорено Юни 3, 2010 Нали форума е за да си помагаме и споделяме.Защо на лс?Пусни координатите му тук. Цитирай
Jem0 Отговорено Юни 3, 2010 Отговорено Юни 3, 2010 Ами, проблема е, че не зная, дали иска такъв тип популярност, тъй като той вече се занимава с доста хора. Оставям телефона, но нека никой не му звъни без конкретен повод. Ще му предам, че съм го оставил тук, пък може и той да напише нещо тук : 0884 59 14 58. Аз съм супер доволен от него, преди 2 месеца ми помогна да си оправя едни брейкове (прекъсвания при пеене) и да се отърва от един досаден фалцет. Успех на всички, аз се регистрирах днес тук и виждам, че има страхотни неща, така че ще пиша и аз каквото знам. Цитирай
SinkIn Отговорено Юни 4, 2010 Отговорено Юни 4, 2010 Миглена Ценова http://www.artstudies.bg/index.php?navPage...le_id=58%ED.%F1. Миглена Ценова 1 Цитирай
Djinjifila Отговорено Юни 7, 2010 Автор Отговорено Юни 7, 2010 Благодаря на всички за отговорите и за препоръките. Става въпрос за поп пеене. Аз съм напълно начинаещ, просто скоро ми препоръчаха да започна да се занимавам с това и не разбирам толкова много, за което моля да ме извините. Георги Мирчевски го знам, но неговите цени са непосилни за мен. Когато се свързах с него (може и да не е бил той, но някой от школата му) ми казаха, че цената е 40 лева на час, което а абсолютно непосилно за мен. Благодаря за предложенията П.С : Очаквам и още предложения, тъй като все още не съм избрал Цитирай
ViciouS Отговорено Юни 7, 2010 Отговорено Юни 7, 2010 Да не пускам нова тема.Я кажете ако може някой вокален педагог от Варна.Жанра е по-скоро поп.До нас знам една, ходих при нея и просто нищо не стана.Щеше да е по-добре да гледам клипчета от тубата.... Цитирай
Jem0 Отговорено Юни 10, 2010 Отговорено Юни 10, 2010 Благодаря на всички за отговорите и за препоръките. Става въпрос за поп пеене. Аз съм напълно начинаещ, просто скоро ми препоръчаха да започна да се занимавам с това и не разбирам толкова много, за което моля да ме извините. Георги Мирчевски го знам, но неговите цени са непосилни за мен. Когато се свързах с него (може и да не е бил той, но някой от школата му) ми казаха, че цената е 40 лева на час, което а абсолютно непосилно за мен. Благодаря за предложенията П.С : Очаквам и още предложения, тъй като все още не съм избрал Този вокален педагог, за когото ти казах, взима по 15 лева на астрономичен час, не е кожодер, не си гледа непрекъснато часовника и е много много добър. Има куп специализации и доста опит с певци и на запад. Това е, което аз мога да ти дам като насока и съвет. Студиото му е в София, в центъра. Цитирай
karapetkov Отговорено Юни 19, 2010 Отговорено Юни 19, 2010 (Редактирано) Може и със само-обучителни програми. П.С. Мирчевски на 40 лв. ли е дигнал верно? Уал, аз не съм одил отдавна. Редактирано Юни 19, 2010 от karapetkov Цитирай
jazzarty Отговорено Юни 26, 2010 Отговорено Юни 26, 2010 Аделина Колева-0886 029 026-това е най-доброто,на което може да попаднеш е България. Цитирай
Recommended Posts