Podlecii Публикувано Април 26, 2010 Публикувано Април 26, 2010 Така де, Левичар съм, но свиря с десен крак на каса и се чудех доколко едно жило за фус (remote hi-hat) би ми свършило полезна работа за оптимизация на постановката на свирене. Някой да е пробал да си прави такова, тъй като не са от най-евтините джаджи, а пък и определно звучи като интересно предизвикателство? Цитирай
stenli7701 Отговорено Май 14, 2010 Отговорено Май 14, 2010 Така де, Левичар съм, но свиря с десен крак на каса и се чудех доколко едно жило за фус (remote hi-hat) би ми свършило полезна работа за оптимизация на постановката на свирене. Някой да е пробал да си прави такова, тъй като не са от най-евтините джаджи, а пък и определно звучи като интересно предизвикателство? Здрасти аз съм правил но взех и още една фус машина ........... от там на татък всичко зависи от моделите на машините и фантазиятя ти....УСПЕХ Цитирай
Recommended Posts