Viara Ivanova Публикувано Април 19, 2010 Публикувано Април 19, 2010 Днес докато си готвех се загледах в снимката ми с баба, която съм си сложила в кухнята. Замислих се за специфичните думи, които баба ползваше и които не съм чувала друг да казва вече. Та това е песен за Баба и за сладкото ми детство в Карнобат (с приложен текст ), записана в изключително полеви условия. Цитирай
arebegai Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 (Редактирано) Хубава мелодия!Първо помислих да не е като "Бабата" на Хиподил,но не би! Не можах да издържа и си отворих местенце по средата (преди Карнобат,на лозята) за едно дърварско-аматьорско соло.Имаш пълното право да се сърдиш! http://soundcloud.com/ivan-5/baba22 Въпроси: -Как да се препикая,ако се порежа при бръснене? -"Кунфу" това ли е,дето го правеше Брус Ли? Това е засега. Редактирано Април 20, 2010 от arebegai Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Април 20, 2010 Автор Отговорено Април 20, 2010 Ванка, солцето е мискинско, мерси Припикаването според "метОдата" става по следния начин: изпикаваш се в специално предвидено "канче" хахаха и поливаш порязаното "Кунфу" е замеделска площ отдадена за ползване на едно домакинство(някъде в покрайнините на града).Нарича се така, защото когато се наведат двама човека да кОпат си допират задниците(толкова е малко), а навремето е имало вид модерен танц, наречен "конфу", при който хората са си търкали задниците докато са танцували... скивай баба ми каква мискинка е била, а?? Цитирай
Polyphone Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 Много е симпатично парчето! пп На места обаче не ти ли идва малко нисичко ? Цитирай
metalhammer Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 (Редактирано) Оправи ми настроението за деня !!! п.с. винаги изяждам някоя буква.... Редактирано Април 20, 2010 от metalhammer Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Април 20, 2010 Автор Отговорено Април 20, 2010 ^хихих много се радвам за което ^^ за ниско не е ниско, ако седна да го изпея, както трябва сещам се какво имаш предвид Цитирай
aitapeapea Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 Супер ! Комплименти за всичко. Ако решиш да правиш ремикс се обади Цитирай
kmfb Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 Бах, колко кеф ми вкара... чак се ядосах, че не съм прекавал повече време по село като малък! Яко, то скоро ще има за албум в soundcloud-a... май... Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Април 20, 2010 Автор Отговорено Април 20, 2010 ^ ще има я ...аааама ха... няма да я оставим тая работа така, спешъл подарък за родата така да се каже пък може и за други хора... Работното заглавие е 9 tunes to drive to (както е тръгнало може да го направим двоен ) @ aitapeapea: записах те веднага в тефтеря както викаше баба, не само ремикс, ами и римейк ще има (т.е. proper make ), това беше на момента, за да не се забрави парчето така да се каже много благодаря на всички и се радвам, че съм ви върнала детските спомени моите братовчедки супер се изкефиха на парчето, даже има някакъв коварен план за снимане на клип в Карнобат през лятото ако има карнобатлии във форума: търсим масовка за преиграване на разни мискинлъци Цитирай
rinti Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 Супер ! Много готино, оправи ми настроението, след цял ден изучаване на какво ли не по човешкото тяло по Биология, точно от това имах нужда Цитирай
Басурендер Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 Голяма! Много добро настроение..Много готино.Ама много. Много сполучливо си предала настроението от "лятото при баба" Имахме "кунфу" и лозе, и смокиня, и липа, и каменна чешма за ледено студена бира До баира и обратно две цигари, после "Мата Хари": много джин и тоник до зори. Много се изкефих ! Благодаря ти! Цитирай
checho Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 стииига бе, никога не съм си мислил, че ще чуя някои от тези думи в песен велико е, по-подходящо определение нямам! Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Април 20, 2010 Автор Отговорено Април 20, 2010 е баш се радвам, че ви се нрави !! Басе, надявам се не се сърдиш за линка с "джангърското" парче Между другото днес ме питаха дали имам нещо против да я пуснат по Дарик следобед и бях пуснала тук линк, ама съвсем забравих, че те имат местни станции и основни хави от студиото в Сф - та забравих да питам за кое точно Дарик става въпрос кво да направя, не може всички да сме звезди...трябва да има и шеметчета Цитирай
Recommended Posts