djteo Публикувано Април 18, 2010 Публикувано Април 18, 2010 Здравейте на всички, значи всички ги знаете кръчмарските музиканти който са с един синтезатор и на него свирят всичко, има ли такава програма за ПС ми е въпроса, на същият принцип като тези синтезатори, включвам си Миди Клавиатурата и там си свиря всичко смисъл заредена е структурата на даденото парче, дано да ме разберете какъв ми е въпроса, не знам тези синтезатори на някакъв миди принцип ли работят или.. Благодаря ви и дано сте ме разбрали Цитирай
VSTi Отговорено Април 18, 2010 Отговорено Април 18, 2010 ONE MAN BAND инфо въпреки странното обяснение, мисля е става дума за това Цитирай
djteo Отговорено Април 18, 2010 Автор Отговорено Април 18, 2010 благодаря ще я пробвам по късно, а добре само да ви попитам значи тези по кръчмите си зареждат някакви миди фаилове в синтезаторите, какви са те как се правят къде се правят и т.н. просто ми е интерестно да се науча Цитирай
L.K. Отговорено Април 18, 2010 Отговорено Април 18, 2010 http://freemidi.org/ Точно тези MIDI кръчмарски музиканти, свирещи на Winamp, хич не ги уважавам. Цитирай
djteo Отговорено Април 18, 2010 Автор Отговорено Април 18, 2010 аз знам че не ги уважавате но Цитирай
noflip Отговорено Април 19, 2010 Отговорено Април 19, 2010 (Редактирано) принципно всеки един Digital Audio Workstation мисля, че може да ти свърши работа, но трябва да се понаучиш да работиш с тях. Купуваш си (сваляш си "учебна" версия ) някой хост, тип Cubase (аз ти препоръчвам Reaper), понаучаваш се как се работи със сикуенсър-а и оттам насетне предварително си подготвяш пистите и ги използваш в последствие в RealTime. Дефакто MIDI контролера служи за нещо като джойстик на игра - през него контролираш това, което се случва във виртуалната среда на host програмата. проблема е, че ще трябва да почетеш доста литература за да свикнеш с принципа на този тип програми ако не си работил с тях досега. в този раздел има една много хубава тема за начинаещи в Reaper, ако не друго погледни я, мисля че ще ти е от полза. Редактирано Април 19, 2010 от noflip Цитирай
djteo Отговорено Април 19, 2010 Автор Отговорено Април 19, 2010 благодаря за последният отговор програмата която ползвам за да правя някакви неща е Ableton върши ми чудесна работа и бих казал доста напредвам с нея Цитирай
Recommended Posts