Gallagher96 Публикувано Април 17, 2010 Share Публикувано Април 17, 2010 Прегледах всички теми които намерих и всички клипове в youtube,правя както е показано и все пак не се получава.Картата ми е вградена realtek acl1200,инсталирал съм асио-то и Guitar Rig 4. С Windows 7 съм.Някакви идеи? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Април 17, 2010 Share Отговорено Април 17, 2010 Метнах боб. Уж смилянски, ама май е от китайските. Останаха следните въпроси: Къде си включил китарата? Показал ли си на Guitar Rig откъде да взима in сигнал? Какъв е проблемът пък хич не е ясно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gallagher96 Отговорено Април 17, 2010 Автор Share Отговорено Април 17, 2010 Китарата е включена в line-in входа директно. Не се засича въобще. Как да покажа на програмата от къде да взима сигнал? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Април 18, 2010 Share Отговорено Април 18, 2010 Вероятно от Preferences. Със сигурност в хелпа е описано как се конфигурира. Провери си аудио миксера на Уиндоуса как са му нацъкани плъзгачите. Line In е за сигнал с ниво 0db - 0,775V. Изходът на китарата е по-слаб, на някои китари - още по-слаб. Не че не се чува, но не е оптималното ниво. Имай го предвид като се бориш с шумовете. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts