jFog Отговорено Декември 17, 2004 Отговорено Декември 17, 2004 Тука намерих нещо от по сполучлиеите ми творения,за съжаление(мое) не е цяло и това са само отделни пасажи.. немога да си го спомня цялото точно :wall: Най сполучливите са със пиянски така леко привкус и много по забавни , ама ги нямам и почти не си ги спомням.Такъв словоред ме кефи много повече незнам защо,даже имах и измислена музика по това беше като балада... ------------------------------------------------------------- Pодих се нейде там всред мрак и светлина Но проходих и живях ниско във прахта... От другите не получавах нищо.... И любовта им святя така и не разбрах Пророците зовяха но никой не повярва “Ще се роди дете и после ще изчезне Ще се завърне със безмерната си сила Със странен скиптър във ръка Ще ни погубва и ще ни убива И понеже бил прогонен е от нас през кървави сълзи ще се проклинаме на глас Безмерната му сила подплатена ще е с мрак Бавно и неизбежно тя ще се загуби Едва когато всички ни погуби” Така и стана завърнах се тогава със своя странен скиптър във ръка Безмилостно косях а след мен вървеше Ада В едно със мъртвите и живите горяха Дори така жаждата за мъст не беше утолена Продължих със кръв да пиша кървавата си поема Едва когато на всичките им отмъстих Потънал в самотата и във мрака тих Видях изгубени души потхващащти мълвата Забулена във скръб се понесе по мъглата Аз бях закона! Аз бях скръпта Аз бях възпят Зовяха ме СМЪРТТА Следва.... 1 Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 17, 2004 Отговорено Декември 17, 2004 Егасе мрачните текстове! Бах маа му. Аз имам един такъвто много добър на енглиш. Написан е за диарията и лошото готвене и либоФта. Ама е ехееее отпреди 3-4 години. ама ме мързи да го пиша сега та по - късно. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 17, 2004 Отговорено Декември 17, 2004 Ухаааа! Много зловещо!!! Радвам се че ти хареса Ако ставаше дума за мойто де Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 17, 2004 Отговорено Декември 17, 2004 AXE и от тебе чакам коментар за моятекст Цитирай
AXE Отговорено Декември 17, 2004 Автор Отговорено Декември 17, 2004 jFog deSperado, много яко много ми хареса Sturmfuhrer, хубав е текста - с добър замисъл и доста ритмичен. Но все пак имам и някои забележки (смятам че винаги е по добре да ги кажеш, отколкото да премълчиш, за да не обидиш автора). Та на места има неточности в изразяването на английски и някои работи, които поне на мен ми звучат странно. Като имам време ще ти пина ЛС. Иначе Rock On Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 17, 2004 Отговорено Декември 17, 2004 Но все пак имам и някои забележки (смятам че винаги е по добре да ги кажеш, отколкото да премълчиш, за да не обидиш автора). Та на места има неточности в изразяването на английски и някои работи, които поне на мен ми звучат странно. Като имам време ще ти пина ЛС. Точно за това питам тук! Айде, моля те, намери време, че наистина ми е важно Мисля, че на няколко места тук, показах, че нямам нищо против критиката Цитирай
Glacierise Отговорено Декември 18, 2004 Отговорено Декември 18, 2004 @JFog : Добре, добре кОсииии! Цитирай
jFog Отговорено Декември 18, 2004 Отговорено Декември 18, 2004 @JFog : Добре, добре кОсииии! :guitar: Цитирай
Glacierise Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 @ Sturmfuhrer Пич, убаво, ама ноо рандъм В смисъл - хаотично е и не се развива - квото е в началото, такова е и в края Вкарай малко съспенс и развитие и ще стане. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Айде, айде! Първи опит ми е все пак! Честно казано и аз се замислих за такива неща, но просто ми е невъзможно да трябва да го правя, наново... май... Ще видя... може би ще се опитам да го променя още веднъж... Снежанке, я виж в другата тема за вокалстване го има пак тоя пост (поста на Gle....) трийни го и редактирай това, ако ти се занимава Цитирай
Glacierise Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Нема смисъл да го преправяш - пиши ново Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Нема смисъл да го преправяш - пиши ново ШШШ А вокалната партия какво да я правя? А музиката под нея? Ти ми разби мечтите ве Цитирай
Glacierise Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Не бе Тва парче си го карай така - а за следващата песен - друго Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Че и следващата ли ще има? Цитирай
Recommended Posts