FeramonD Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 Хехе станах известен! Ами аз и на него му писах но като цяло ситуацията с мойто ЕСП е следната: Аз си го взех директо от Австрия и го внесах нелегално (в смисъл никъде по митниците не я видяха) , но и аз незнам за вносители за бг, май в фактор едно време мернах едно есп ма беше отдавна (може и да греша). А за онлайн кажете вие които се пазарували аз там нямам никакъв опит! Мога само да ви дам сайта на магазина от който си я взех аз :Click here Цитирай
FeramonD Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 Click here А това е сайт на същата верига магазина само че в Германия тук можеш да прочетеш за начина на пазаруване и таксите през ЮПС! Чети и успех! Цитирай
wessy Отговорено Януари 29, 2006 Отговорено Януари 29, 2006 (Редактирано) KILL EM ALL само не се надявай че Хамет свири с тоя модел китара това е мноого евтино подобие на неговата. основната китара на на Хамет е тази http://www.espguitars.com/guitars_kirk.htm първата (виж й цената) Другите като тази дето показа ги ползва да са гаври с тях на сцената не че е лоша китарата ... мен ме кефи ама просто да не са заблуждаваш че е нещо кой знай кво Иначе вносител в БГ нямат Редактирано Януари 29, 2006 от wessy Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Януари 29, 2006 Автор Отговорено Януари 29, 2006 KILL EM ALL само не се надявай че Хамет свири с тоя модел китара това е мноого евтино подобие на неговата. основната китара на на Хамет е тази http://www.espguitars.com/guitars_kirk.htm първата (виж й цената) Другите като тази дето показа ги ползва да са гаври с тях на сцената не че е лоша китарата ... мен ме кефи ама просто да не са заблуждаваш че е нещо кой знай кво Иначе вносител в БГ нямат хах--абе знам че кърк не свири на такава-то е ясно--ма се пак формата и сичко си е мноо яко за парите... обаче фък щото не знам енглиш хахах--- сигорно че се купува ибанеца дет тука петруци го има Цитирай
Recommended Posts