'Guitar.Me' Публикувано Април 11, 2010 Публикувано Април 11, 2010 Здравейте, търсих дали има такава тема, но единствената която намерих беше тази с българските заглавия.Та идеята ми е да пускаме тук таблатури(знам че звуча като тотален новак, но и такав сам си) които да помагат и на другите като мене които са си купили китара наскоро и нямат тарпение да си дранкат за кеф, а и не само на тях.Тааааа да... Цитирай
asdfguy Отговорено Април 11, 2010 Отговорено Април 11, 2010 (Редактирано) www.guitaretab.com www.ultimate-guitar.com www.911tabs.com Таблатури да искаш. Редактирано Април 11, 2010 от asdfguy Цитирай
Shred Отговорено Април 11, 2010 Отговорено Април 11, 2010 То и в гуугъл да напишеш ще ти излязат 1000000000000000 резултата ... Цитирай
sinner Отговорено Юни 2, 2010 Отговорено Юни 2, 2010 аз имам следния проблем обаче - на Masterplan или на соловите неща на Jorn Lande не мога да намеря повече от 4 песни и това е, а тези които наистина искам ги няма... на всичко от горе ги искам за бас някакви идеи? Цитирай
Viper-X Отговорено Юни 2, 2010 Отговорено Юни 2, 2010 Ами... вадиш по слух, и аз търся таб или ноти на "In a broken dream" ама няма Цитирай
sinner Отговорено Юли 4, 2010 Отговорено Юли 4, 2010 Ами... вадиш по слух, и аз търся таб или ноти на "In a broken dream" ама няма LOL как си мечтая да можех да се справя по слух до сега щях да съм го направила Цитирай
Recommended Posts