Jump to content
Българският форум за музиканти

Уроци по Рок пеене


Recommended Posts

Здравейте, нов съм в фроума и искам да ви попитам, знаете ли къде в София се намира добър учител по РОК пеене и китара, може само и по рок пеене, обърнах се към Георги Мирчевски, но той каза, че още съм малък на 15 години съм също така към него се обърнах и за уроци по китара, но каза да му звънна някъде май месец. Ако някой знае къде в София има добър учител по Рок пеене да сподели, моля. Решил съм сериозно да се занимавам с музика и не мисля да се отказвам, също така да не пилея летната ваканция пред компютърът, а с нещо смислено. Благодаря предварително :]

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Да той ми писа веднага и аз разбирасе му отговорих и прослушах няколко парчета и какво да кажа ами:

Уау, а аз си мислех, че българският рок е умрял.

 

Само да отбележа, веднага не мога да тръгна на уроци, просто скоро мисля да се залавям за рбаота сериозно (иска ми се веднага ама не може |лични проблеми|, както и да е).

 

А и ако мога да попитам, какъв е проблема, че съм на 15 години, защото Георги Мирчевски ми каза, че ми е още рано да уча пеене, е какъв е проблема. До колкото съм чел за него е много добър преподавател, но напримерно в Америка( то с България са близко по всичко, особено по политика, както и да е) тамушните любимци Jonas Brothers, Nick е на 17, г-н Мирчевски каза, че трябва да стана на 18 години и чак тогава, ще дам друг пример, Justin Bieber на 15 години топ звезда не, че съм му фен де, но давам пример. Та какъв е проблема, че аз на 15 години (навърших ги на 21 март) не мога да уча Пеене?

Редактирано от val4y_
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Без да съм те чула мога само да направя три предположения какъв е проблемът.

Ако ти го е казал след като те е прослушал вероятно е решил, че не си от тези, които изброи в твоя пост: т.е. от хората, чиито гласове се развиват много po-рано от нормалното и звучат като "възрастни" дори на 15.

В никакъв случай не се обиждай нито обезкуражавай от това: нормално е.

 

Ако ти го е казал без да те прослуша или няма време за други ученици сега, или не му се рискува да преподава на "неразвит" глас, каквито често са гласовете на 15 годишните : натоварване на гласовите връзки в тази възраст може да донесе повече вреда отколкото полза.

 

Това не значи да спираш да си пееш вкъщи каквото ти е кеф.

Боби е много готин и знае много, така че със сигурност ще ти е от полза да го познаваш!

Ако имаш други въпроси или искаш няколко упражнения за "загрявка" докато решиш да ходиш на уроци, давай на скайп this_little_bird.

Успех :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност, той не ми е чувал гласа той ми е много развит, и като съм водел скайп разговори са ми казвали:-Звучиш като възрастен, но мисля, че в 3 клас учех народно пеене т.е. ходих на уроци и учителят ме беше харесал и искаше да ме взима в Котел (тогава не съм разбирал даже к'во е това), но баща ми ме е бил разобедил на което майка ми много се е ядосала. Та това няма значение де, искам да отбележа, че кратко съм учил пеене.

 

И мерси за съвета :]

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.