metallicaboy_1 Отговорено Април 14, 2010 Share Отговорено Април 14, 2010 Здравйте!Искам да ви попитам някой от вас докосвал ли се е до китарата Cort X-1?Ако има такъв нека сподели мнението си за тази китара.Ако и се сложат по добри адаптери ще замяса ли на нещо? Благодаря предварително! оо имам я ако искаш ми пиши на скайп да ти пратя как звучи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blago9696 Отговорено Април 14, 2010 Автор Share Отговорено Април 14, 2010 Днеска бях в Раийзинг Форс.С един приятел свирихме на една китара Gretsch незнам кой модел беше.Много як звук имаше обаче струваше 500 и нещо лева. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
agi Отговорено Април 28, 2010 Share Отговорено Април 28, 2010 аз имам корт х-1 и всички казват че е много добра за парите си а учителя ми даже вика че имал още няколко момчета с кортове и вс били много доволни... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts