AFTER-THE-RAIN Публикувано Януари 27, 2006 Share Публикувано Януари 27, 2006 Ами аз нямам какво да казвам за тях.Кажете си мнението за тези животни. http://www.conklinguitars.com/facebass/9ga...y/9strings.html Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pinky Отговорено Януари 27, 2006 Share Отговорено Януари 27, 2006 За жалост никога не съм хващал такова нещо в ръцете си Ако някой знае - разкажете как е, че съм меко казано любопитен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bulby Отговорено Януари 28, 2006 Share Отговорено Януари 28, 2006 Аз пък съм хващал - 7-струннен Conklin Groove Tools, собственост на един луд фен от Ботевград на име Боби Много як бас, само дето да свикнеш с тоя гриф си е.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pinky Отговорено Януари 28, 2006 Share Отговорено Януари 28, 2006 Добре де, но 9 струни... 6 може - много е яко, свирил съм. 7 - не съм, но ще да е подобно. Ама 9 вече... съмнявам се дали има смисъл от толкова. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Geo Отговорено Януари 28, 2006 Share Отговорено Януари 28, 2006 Аз с 4 не мога да се оправя,пък с 9... прилича ми на арфа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Edko Отговорено Януари 28, 2006 Share Отговорено Януари 28, 2006 Аз имам няколкоминутни впечетления от такъв бас в Дъблин. Според думите на младежа се изисква специално обучение за да се открие смисъла и нуждата от такъв инструмент. С опредлени ефекти (непознати за мен) и опрделена настройка на включване и изключване на адаптерите (мисля че има възможност за програмиране и настройка) се постига функционалността на две китари. По негови думи пак хорус, дилей и програмирана латенция между регистрите на адаптерите (каквото и да означава това) позволява да се изсвири сериозно класическо произведение. Както и да е. Аз го видях да използва само 4 струни на концертчето в университета. На мен лично китарата ми се видя безкрайно неудобна и учудващо лека. После разбрах, че бащата на момчето е колекционер. Не съм убеден в това което твърдя, но си мисля, че тези китари имат основно колекционерска стойност. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Януари 28, 2006 Share Отговорено Януари 28, 2006 Много благодаря, много отдавна се чудя за чий са ти 6 и нагоре струни по баста Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Януари 28, 2006 Share Отговорено Януари 28, 2006 (Редактирано) Не знам за 9-струнните, но аз си харесах това 6-струнно животно: поне доколкото мога да видя всяка от тези шарки е от различно дърво...фингърборда е birdseye... направо си е е**** Редактирано Януари 28, 2006 от Burton Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pacman Отговорено Януари 28, 2006 Share Отговорено Януари 28, 2006 поне доколкото мога да видя всяка от тези шарки е от различно дърво...фингърборда е birdseye... направо си е е**** Да, т.нар melted tops and fingerboards, запазена марка на Конклин. Това дърво трябва да е съхнало поне 50 год. при подходящи условия, за да имат смелостта да го използват по подобен начин за фингърборд (е, от Конклин със сигурност си знаят работата... ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AFTER-THE-RAIN Отговорено Януари 28, 2006 Автор Share Отговорено Януари 28, 2006 http://www.bassplayers.co.za/conklinbass.html .......................ако 9 струни ви се виждат много....................... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bassko Отговорено Януари 28, 2006 Share Отговорено Януари 28, 2006 Е, то има и 18-струнни басове ама за какво!???? Аз ако имам пари ще си купя един 18 струнен и само ще се фукам с него насам натам ахахахахх те затова са направени кво мислите!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bassko Отговорено Януари 28, 2006 Share Отговорено Януари 28, 2006 http://www.voxhumana.nl/nl/gitaarbouw/zelf...r/FrameSet.html ей на!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pinky Отговорено Януари 28, 2006 Share Отговорено Януари 28, 2006 E*а си майката... 18! Е, не, за мене - максимум 6, благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AorA_Bass Отговорено Януари 31, 2006 Share Отговорено Януари 31, 2006 чесно казано на такова нещо не бих свирил Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pinky Отговорено Януари 31, 2006 Share Отговорено Януари 31, 2006 Не знам за 9-струнните, но аз си харесах това 6-струнно животно: поне доколкото мога да видя всяка от тези шарки е от различно дърво...фингърборда е birdseye... направо си е е**** Май се влюбих.... Бъртъне, ти си виновен 6-струнен ми е мечтата... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts