Aureliano Публикувано Април 6, 2010 Публикувано Април 6, 2010 Ако сте си мечтали да направите своя китара, ето един шанс Не са нужни предварителни познания по дървообработване. Давам гаранция, че завършвате с хубава и най-вече свиреща китара! Ето снимка на 10-годишно момче, което си направи своя китара . (така че всеки може) Курсът се провежда в удобно време и дни и трае около 30 часа. Индивидуален е. Сами избирате вида и модела. Цената започва от 200 лв (инструмент като на момчето) и е в зависимост от предпочитанията. Оказвам помощ в случай на затруднения. За вас и мен времето ще е забавление! Допълнителни връзки: Стъпки при изработка на акустична китара Моят сайт Дано стане Цитирай
Aureliano Отговорено Април 7, 2010 Автор Отговорено Април 7, 2010 Провежда се в София, къща в кв. Овча купел, стара част. Цитирай
Pwnzorafied Отговорено Април 7, 2010 Отговорено Април 7, 2010 Някой път наистина ми се иска да съм от София :< Цитирай
Recommended Posts