MDFk Отговорено Декември 17, 2004 Отговорено Декември 17, 2004 за пореден път-слушайте Килъра! той знае как стават тия работи.. Цитирай
JEMer Отговорено Декември 17, 2004 Отговорено Декември 17, 2004 Има също така т.н. "ножове" (самото тремоло използва тези .... ЛО-ТРС2 няма такива неща.. проблема може да не е от болтовете и причините може да са 1000, стари пружини, недобре настроенно тремоло, може би най-лошото според мен е износване на метала на тремолото там където се опира в болтовете и т.н. което води до не пълното връщането на тремолото. по дорбре човека да даде малко повече инфо преди да е започнал с по драстичните мерки може причината за проблема да не е чак полкова сериозна... Цитирай
JEMer Отговорено Декември 17, 2004 Отговорено Декември 17, 2004 Между другото тремолото е LO-TRS II и с по-прецизна настройка не е толкова лошо колкото го изкарват. не вярвай на всичко което говорят аз съм с такова на РГ-то Цитирай
JEMer Отговорено Декември 17, 2004 Отговорено Декември 17, 2004 (Редактирано) Зависи с кво го сравняваш и за кво го ползваш ... Мен лично не ме кефи, особенно пък сравнено с Lo-Pro-то, но със сигурност има и доста по-зле. Не че има някви дефекти или нещо от сорта, просто не ми е удобно, а и ръчката постоянно се развива, което силно ме дразни както и разни други нещица, но по принцип е сравнително стабилно... особенно като съм го блокирал Замяната му от ибанез с Edge Pro 2 в новите модели ми се струва много добре. Редактирано Декември 17, 2004 от JEMer Цитирай
Recommended Posts