iren Публикувано Април 5, 2010 Публикувано Април 5, 2010 (Редактирано) Здравейте! От скоро живея в София и бих искала да си намеря някой наистина добър учител по пиано. Обаче имам два проблема- начинаеща съм (от 4-5 месеца свиря само), и сам малко "възрастна" - на 25 години Но доста бързо схващам материала, и съм изключително упорита и отговорна. Направо ученик-мечта. Но понеже ходя на работа, ми трябва някой който да може да ми преподава от 18.30 (или по-късно), или през уикенда. Алтернативата е, към 7.30 сутрина Ако можете да ми препоръчате някой наистина добър преподавател, моля пишете ми. Тенкс Редактирано Април 5, 2010 от iren Цитирай
Койчева Отговорено Август 31, 2010 Отговорено Август 31, 2010 Здравейте! От скоро живея в София и бих искала да си намеря някой наистина добър учител по пиано. Обаче имам два проблема- начинаеща съм (от 4-5 месеца свиря само), и сам малко "възрастна" - на 25 години Но доста бързо схващам материала, и съм изключително упорита и отговорна. Направо ученик-мечта. Но понеже ходя на работа, ми трябва някой който да може да ми преподава от 18.30 (или по-късно), или през уикенда. Алтернативата е, към 7.30 сутрина Ако можете да ми препоръчате някой наистина добър преподавател, моля пишете ми. Тенкс Здравейте, обявата Ви е от преди няколко месеца, но ако все още си търсите учител по пиано, с удоволствие бих предложила услугите си! Ако имате интерес, пишете ми! Цитирай
Mari Отговорено Октомври 12, 2010 Отговорено Октомври 12, 2010 Здравейте! От скоро живея в София и бих искала да си намеря някой наистина добър учител по пиано. Обаче имам два проблема- начинаеща съм (от 4-5 месеца свиря само), и сам малко "възрастна" - на 25 години Но доста бързо схващам материала, и съм изключително упорита и отговорна. Направо ученик-мечта. Но понеже ходя на работа, ми трябва някой който да може да ми преподава от 18.30 (или по-късно), или през уикенда. Алтернативата е, към 7.30 сутрина Ако можете да ми препоръчате някой наистина добър преподавател, моля пишете ми. Тенкс Здравейте, обявата Ви е от преди няколко месеца, но ако все още си търсите учител по пиано, с удоволствие бих предложила услугите си! Ако имате интерес, пишете ми! Здравейте! Не видях подобен въпрос, отнасящ се за Пловдив и като за начало ще попитам тук. Търся търпелив учител по пиано в Пловдив. Също не съм в ранна младежка възраст, но не мисля, че това трабва да е проблем Благодаря предварително на всички отзовали се. Цитирай
Recommended Posts