mmanson Публикувано Януари 26, 2006 Share Публикувано Януари 26, 2006 дравейте , искам да ви попитам къде в Пловдив има magazin за китари , китарни ефекти бас друмс и т.н и също ми предложете от въпросния magazin някоя добра китара за около 500-600 лв Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Януари 26, 2006 Share Отговорено Януари 26, 2006 здравей, това са магазините които аз знам и мога да обясня къде са 1 Ямахата пада се точно на центъра, до хотел трмонциум, няма как да го не го видиш 2 Този до кукления тетър(тръгваш в посока джумаята и като я стигнеш свиваш в ляво и гледаш за кукления тетър точно преди него от същата страна е магазинчето) 3 Лирата - От центъра тръгваш към автогарата по Иван Вазов малко след светофара в дясно се намира този магазин, гледаш за табелката, щот магазинчето е така от страни на една къща под земята...ако не видиш табелката няма да видиш и магазина надявам се, че ти помогнах поне малко Поздрави :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mmanson Отговорено Януари 26, 2006 Автор Share Отговорено Януари 26, 2006 здравей, това са магазините които аз знам и мога да обясня къде са 1 Ямахата пада се точно на центъра, до хотел трмонциум, няма как да го не го видиш 2 Този до кукления тетър(тръгваш в посока джумаята и като я стигнеш свиваш в ляво и гледаш за кукления тетър точно преди него от същата страна е магазинчето) 3 Лирата - От центъра тръгваш към автогарата по Иван Вазов малко след светофара в дясно се намира този магазин, гледаш за табелката, щот магазинчето е така от страни на една къща под земята...ако не видиш табелката няма да видиш и магазина надявам се, че ти помогнах поне малко Поздрави :hello: благодаря много . аз съм от Кърджали ама ще сее опитам да се опвя ) а можеш лид а ми предложиш някаква китарка 500 - 600 лв ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalmaniak Отговорено Януари 26, 2006 Share Отговорено Януари 26, 2006 Абе преди месец-два писаха във вестника за откриването на някъв нов музикален магазин в Пловдив на 3 етажа, майце на Ямаха.Някой да знае къде е? Между другото, виждал съм музикален магазин в капана между Сточна гара и техническия на JBL(или както беше там). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Януари 26, 2006 Share Отговорено Януари 26, 2006 Между другото, виждал съм музикален магазин в капана между Сточна гара и техническия на JBL(или както беше там). аа този го забравих това е "Фактор" намира се точно зад Пловдивския Университет в една пресечка, има хубави нещица и там mmanson ами за китара на тази цена по-огледаи темите в форума, много се е казало по въпроса, в пловдив сега си нямам представа какви китари има не съм ходил от година, мога да ти кажа че в Лирата има предимно Стаг-ове, в този при кукления театър преобладаваха скуаери, в ямахата...всеки път са различно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Януари 27, 2006 Share Отговорено Януари 27, 2006 (Редактирано) Всичко ще намериш в 3 етажния магазин на Динакорд зад магазин Нева в Каршака до Новотела Редактирано Януари 27, 2006 от f1_sound Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalmaniak Отговорено Януари 27, 2006 Share Отговорено Януари 27, 2006 Всичко ще намериш в 3 етажния магазин на Динакордзад магазин Нева в Каршака до Новотела Danke! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts