chocho Публикувано Януари 26, 2006 Публикувано Януари 26, 2006 (Редактирано) Случайно се натъкнах на това видео и реших да го споделя. (LINK REMOVED) Rick Wakeman - Piano Solo П.С. Аз много не разбирам от keyboards ама тоя май е добър! Постването на линкове към пиратски музикални файлове е в разрез с правилата на форума, толериращи авторските права! Такива разменяйте чрез ЛС. Редактирано Януари 26, 2006 от Craig Цитирай
chocho Отговорено Януари 26, 2006 Автор Отговорено Януари 26, 2006 Да, точно от там е. А за линк-а съжелявам. Няма да се повтори. Цитирай
NoSoul Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Впечатляваща техника! Още по впечатляващ инвентар обаче... после кой ми каза че било най-скъпо да си барабанист П.П. Само на мен ли ми направи такова впечатление, или Wakeman на моменти държи пръстите си изпънати докато свири.... Цитирай
miro Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Аз го имам това изпълнение.Може и аз да съм го качил.Уейкман е велик.Клавира на който солира е Роланд Д50,а този на който държи бас е енсоник vfx.Началото на 90-те е записа от концерт на Уейкман,Хау,Бръфорд и Андерсън Цитирай
Recommended Posts