Такинса Публикувано Март 24, 2010 Публикувано Март 24, 2010 Здравейте !!! Най после и ние сме готови с нов материал . Дебютния ни албум ще излезе в края на месеца . В него има 9 парчета ,3 от които на български : Можете да чуете 3 от новите парчета ( + Only to you с презаписан вокал ) на майспейса на бандата : http://www.myspace.com/dsolband Носим на похвали , критики , ядене ,пиене ,бой и много други работи - така че кажете смело какво мислите . Албума е записан , смесен и мастериран от Емил Маринов ( Basement studio ) Плевен . В общи линии това е ! Мале , то станало 2 часа Лека нощ на всички Цитирай
Такинса Отговорено Април 18, 2010 Автор Отговорено Април 18, 2010 Up , толкова ли е зле че никой не иска да коментира Цитирай
mitakalr Отговорено Април 18, 2010 Отговорено Април 18, 2010 Не е зле, много ми харесаха новите песни. Единствената ми "критика" е, че май бързо си изпял вокалите, просто такова странно впечатление ми остана. Иначе продължавайте с яката музика !!!! Цитирай
Recommended Posts