metalhammer Публикувано Януари 24, 2006 Публикувано Януари 24, 2006 Случайно някой от форума да притежава меса дуал ректо или (не съм ли нагъл а?) солдано сло 100 ??? Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 нагъл си даде много конкретно и полезно мнение. заслужаваш награда за интелект Цитирай
metalhammer Отговорено Ноември 27, 2006 Автор Отговорено Ноември 27, 2006 След една година дали има промяна в положението. Мисля че има ! docc има дуал ректо !!! docc моля те искам да чуя мнението ти за девайса - взжно е за мене знам че имаш база за сравнение ! Цитирай
Gregg Отговорено Ноември 27, 2006 Отговорено Ноември 27, 2006 (Редактирано) Имаме, но направени от нас самите. В момента правя един двуканален - единия канал е от Ректифайъра. Като го завърша ще го наредим до този на Доктора и ще сравняваме. Редактирано Ноември 27, 2006 от Gregg Цитирай
metalhammer Отговорено Ноември 27, 2006 Автор Отговорено Ноември 27, 2006 Има един старичък пост където docc заклеймява уверено направените от нас самите .... Та затва питам за оригинални девайси . Цитирай
Gregg Отговорено Ноември 27, 2006 Отговорено Ноември 27, 2006 Ако звукът ти харесва и/или е този, който търсиш, значи това е твоя усилвател. Останалото са излишни приказки. Друг въпрос е, че за разлика от един Guitar Center например, тук няма къде да видиш и пробваш толкова усилватели наведнъж, за да можеш да си съставиш някакво обективно мнение за всеки един от тях. Да не говорим, че само с едно пробване не става. Цитирай
docc Отговорено Ноември 27, 2006 Отговорено Ноември 27, 2006 (Редактирано) Има един старичък пост където docc заклеймява уверено направените от нас самите .... Та затва питам за оригинални девайси . И къде по-точно се случва това!? .... в един пост се противопоставих на това,да се дава мнение за определен производител и негов модел(в случая - Soldano),по изработено от друг копие,като добавих,че за мен е по-приемливо един продукт,макар и взаимстван,да има собствено наименование/марка. .... в повечко на брой постове споделям,че приветствам и подкрепям Българско производство,базирано на сериозна основа/подготовка и със заявени,и преследвани високи цели.Дори ползвам услугите на такива производители и съм го заявявал във Форума.(Преди време,се опитах да обсъдя и с Metalhammer евентуална моя поръчка,но получих любезен отказ). .... и по-нататък: Осъществявал съм и осъществявам финансова и друга(според възможностите и компетентността ми)подкрепа,за разработката и реализацията на няколко(засега) устройства с насоченост към студийна работа. .... в момента,двама Български производители работят по мои поръчки за инструменти/устройства,за персонално оборудване. При всички случаи,мотивите ми не са "да ми излезе по-евтино". ....Та затова,в случая ще се въздържа,да дам сравнителна оценка,според зададения въпрос.А при евентуално затвърждаване на тенденцията,ще редуцирам и публичните си коментари. От друга страна - (почти)всеки е добре дошъл,да ме посети(в удобно,предварително уговорено време) и да пробва,и сравнява! Редактирано Ноември 27, 2006 от docc Цитирай
metalhammer Отговорено Ноември 27, 2006 Автор Отговорено Ноември 27, 2006 Е много далече тва варна ве да му се невиди. Иначе бих ти досаждал ежедневно. Цитирай
docc Отговорено Ноември 27, 2006 Отговорено Ноември 27, 2006 Е много далече тва варна ве... Гледай положително - поне не се отдалечава още повече(засега). Цитирай
Recommended Posts