Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Парчето съм го качил в Г-мейла, както и MIDI файл с някои добавени елементи.

Структурата на песента е следната:

00:00-00:35 - Интр.

00:35-01:05 - Блаблабла(нещо като куплет)

01:05-01:40 - Пак куплет

01:40-02:10 - Припев?

02:10-02:30 - Интерлюдия към солото... може да има пеене... или говор... може и да няма

02:30-04:35 - Ъм... такова... ;)

04:35-05:10 - Куплет?

05:10-06:10 - Пак соло...

06:10-06:45 - Припев

06:45-... - Соло и край

Ако някой има идея за някакъв текст, ще бъда много благодарен да сподели :cheers:

П.П. Не искам коментари на записа и на липсата на елементи като солата, и присъствието на елементи като случайни удари по струните, ненастроена китара и т.н. Като стане готово парчето с текста, тогава ще го запиша като хората. Тук целта е да чатнете идейката :headbang: Все пак съм записал основния мотив на солото в интродукцията в МИДИто. :cheers: И още нещо- парчето ще се свири в тоналността на МИДИто... не, че има значение, но просто записа го правих преди доста време когато свирех в по-висока тоналност...

П.П.2-Молим текста да има някаква идея ;) Да не стане като надписа в една грайнд група "There are no lyrics in the album- everything is just randomly-roared syllables"

П.П.3- ако някой толкова държи да ми тегли една колко е зле записа/композицията/идеята(за това, че търся текстописец)... еми, демУкрация сме ;)

П.П.4- just in case, за да помогне на "вдъхновението" за текста, идеята за песента ми дойде в една хижа в Стара Планина. И понеже там, разбираш ли, имаше на 5 минути зала със Sonar, предпочетох да си запазя идеята като изстъргах копчетата на една моторола и го въведох като поредица от десетина мелодийки

Редактирано от 7thString
  • 2 years later...
Отговорено (Редактирано)
Парчето съм го качил в Г-мейла, както и MIDI файл с някои добавени елементи.

Структурата на песента е следната:

00:00-00:35 - Интр.

00:35-01:05 - Блаблабла(нещо като куплет)

01:05-01:40 - Пак куплет

01:40-02:10 - Припев?

02:10-02:30 - Интерлюдия към солото... може да има пеене... или говор... може и да няма

02:30-04:35 - Ъм... такова... :D

04:35-05:10 - Куплет?

05:10-06:10 - Пак соло...

06:10-06:45 - Припев

06:45-... - Соло и край

Ако някой има идея за някакъв текст, ще бъда много благодарен да сподели :thumbs_up:

П.П. Не искам коментари на записа и на липсата на елементи като солата, и присъствието на елементи като случайни удари по струните, ненастроена китара и т.н. Като стане готово парчето с текста, тогава ще го запиша като хората. Тук целта е да чатнете идейката ;) Все пак съм записал основния мотив на солото в интродукцията в МИДИто. :thumbs_up: И още нещо- парчето ще се свири в тоналността на МИДИто... не, че има значение, но просто записа го правих преди доста време когато свирех в по-висока тоналност...

П.П.2-Молим текста да има някаква идея :music: Да не стане като надписа в една грайнд група "There are no lyrics in the album- everything is just randomly-roared syllables"

П.П.3- ако някой толкова държи да ми тегли една колко е зле записа/композицията/идеята(за това, че търся текстописец)... еми, демУкрация сме ;)

П.П.4- just in case, за да помогне на "вдъхновението" за текста, идеята за песента ми дойде в една хижа в Стара Планина. И понеже там, разбираш ли, имаше на 5 минути зала със Sonar, предпочетох да си запазя идеята като изстъргах копчетата на една моторола и го въведох като поредица от десетина мелодийки

ще се опитам, но какъв език предпочитате?!

Редактирано от lepidopteria