lileu Отговорено Март 20, 2010 Отговорено Март 20, 2010 Тази седмица бяха изкарали нови палки в Динакорд в Дружба, вкл. и дъбови и сякакви сигнатурни модели. Въобще не съм се замислял до сега за дървесината на палките. Отивам, взимам, троша (много троша) и пак отивам. И така, докато не разбрах кои са ми най-удобни - сигнатурните на Ringo Starr на Pro Mark мисля - по-дълги, и в същото време много добре балансирани, малко по-леки от 5А екстрийм на Vic Firth, но по-здрави от тях. Отдавна не мога да ги намеря на паздара. Реших да пробвам с по-леки - за по-отворена динамика, че с по-дългите е по-трудно да се свири тихо, освен с традиционен захват (поне при мен)... А и става по-лесно за пръстите и е доста забавно. Спрях се на сигнатурните на Marco Minnemann и Rick Latham на Pro Mark.. Много са приятни - Hickory. Цитирай
Katsko Отговорено Март 20, 2010 Отговорено Март 20, 2010 Аз лично харесвам оук палки, сигничър на Нийл Пиърт(Вик Фърт) Pro-Mark, да сме по точни тъй вярно! Цитирай
kamo Отговорено Март 25, 2010 Автор Отговорено Март 25, 2010 (Редактирано) Wow, колко мнения, много благодаря на всички отзовали се. Мисля да заложа на Oak Падам си по по=здравото лупане и ми се ще да носят повече на бой. Редактирано Март 25, 2010 от kamo Цитирай
drummer_93 Отговорено Март 27, 2010 Отговорено Март 27, 2010 Много съм доволен, че Динакорд докараха от Oak серията на Pro-Mark и тези дни си поръчах един комплект 5A Oak с платмасови топчета и Neil Peart signature. Със сигничъра на Пиърт съм свирил много време - страшно издръжлива и удобна за мен палка. По принцип най-често свиря с hickory палки (на Pro-Mark, най-много ми издържат), но по въпроса за maple или oak - определено oak! Цитирай
Recommended Posts