LachoO Публикувано Март 18, 2010 Публикувано Март 18, 2010 От доста време си търся мениджъри за моята група,ето линк за да добиете представа за нас http://www.btv.bg/news/bulgaria/obshtestvo...a_na_Haiti.html Цитирай
maringtr Отговорено Март 18, 2010 Отговорено Март 18, 2010 (Редактирано) В момента няма изявени музикални мениджъри у нас (поне аз не чувал за такива). Но това не бива да те отчайва, продължавай да пишеш парчета, развивай си гласа - времето е пред теб и имаш потенциал да станеш много добър. Редактирано Март 18, 2010 от mbezhanov Цитирай
Abbath Отговорено Март 18, 2010 Отговорено Март 18, 2010 В момента няма изявени музикални мениджъри у нас (поне аз не чувал за такива). Е айде сега...за Пайнера не си ли чувал?И ако това не е успешен мениджър/продуцент?!?Нали работата им е да правят изпълнителите известни и да печелят пари?Мисля, че е много pro в това отношение...ама то според пазара де...не можеш да успееш, като продаваш ски в Мозамбик или пясък в Египет... Цитирай
maringtr Отговорено Март 19, 2010 Отговорено Март 19, 2010 Да, всъщност за Пайнера наистина си прав. Цитирай
Recommended Posts