Yiwigi Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 нито той нещо знае,нито аз кажи нещо повече.каква е разликата,кое е по-добре и тн.роланд д-50 какви пари е?на старо за колко може? То като става дума за синтезатори на старо, няма как да се каже колко пари...Колко го намериш Ако изпадне някоя далавера може и за 400 лв. да си намериш! Сравнявайки двете (Ямаха С03 и Роланд Д-50) нещата надделяват за Ямахата и то по простата причина, че е модел от 2001-2002 година, ако не се лъжа, пък Д-50ката е от края на диско десетилието Цитирай
Лелдорин Отговорено Януари 23, 2006 Автор Отговорено Януари 23, 2006 (Редактирано) ясно мерси за помощта.ямаха С03 какви пари е нова? п.с.тия са по за метъл изпълнения нали? Редактирано Януари 23, 2006 от Лелдорин Цитирай
NoSoul Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 Само да поясня - съкращенията на Йамахата S* значи sintezer. По мое мнение колкото има умения с клавиатурата на инструмента, толкова трябва да са му уменията с електрониката на подобни машини. Ако не е работил със синтезатор аз лично препоръчвам keyboard. Ще ме оплюят, но ако ще правите къвъри и простички авторски не ти трябва синтезатор. Спомена че човека е металче и иска такова да свири - да си вземе keyboard най-добре. Аз също съм на мнение както и повечето от колегите ми че по-големи възможнисти ще има със sintezer, но при положение че тепърва ще се образова с подобна машина, това може и да го откаже. Цитирай
miro Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 В крайна сметка всеки синтезатор си има достатъчно вградени звуци.Ако иска да се учи да ги обработва-негова работа.Пък и със сигурност с03 е с по-добри тембри от всякакви клавири с ритми! Като не му разбира ще му ползва вградените и това е! Нов би трябвало да е пак ололо 1000 лева/S03/ Цитирай
Recommended Posts