pep4ik Публикувано Януари 22, 2006 Публикувано Януари 22, 2006 Здравейте. Имам авторски песни и бих искал да си ги регистрирам, някой да знае каде и как става номера? Също така адрес ако някой знае къде се прави това. Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 22, 2006 Отговорено Януари 22, 2006 аз мисля че след като запишеш нялое парче автоматично си получаваш авторските права.Но не сън на 100% запознат и може да греша/нека някои по образован да поясни по сериозно как стоят нещата Цитирай
maringtr Отговорено Януари 22, 2006 Отговорено Януари 22, 2006 Чел съм закона сигурно 10 пъти и така и не ми стана ясно.. Принципно като напишеш произведението ти получаваш автроските права над него, НО реално няма как да си ги защитиш... Има 3 варианта... Да ги запишеш и издадеш и регистрираш в Министерство на културата; да направиш същото, но да ги регистрираш в Музикаутор; да си наемеш адвокат, който да ти защитава правата Цитирай
anadem Отговорено Януари 22, 2006 Отговорено Януари 22, 2006 хвърли един поглед на това http://creativecommons.org/ Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 Преди важеше правилото на първото излъчване От момента на първото излъчване по някоя медиа и правата са твои Ама сега не знам как е :think: Цитирай
Recommended Posts