Aresius Отговорено Януари 24, 2006 Автор Отговорено Януари 24, 2006 Мерси за помощта, пич 2. Клавиатурите с ЮСБ интерфейс вероятно имат интегриран контролер. Това ги прави удачни за работа с РС, но рано или късно ще ти се поиска да включиш клавиатурата в някакъв модул (синтезатор, семплер, секуенсър или друг), когато ще констатираш, че липсата на миди интерфейс е проблем Извинявай, но тук нещо неможах да разбера... В какъв модул да включвам МИДИ синтезатора? Предполагам, че става дума за истински хардуерен синтезатор, семплер, секуенсър и т.н... а не за виртуален? Или по-точно би било да попитам следното: Ако си взема МИДИ конектор или си купя нов МИДИ синтезатор, който се включва към ЮСБ порта, нали ще мога да свиря на синта и да записвам - в смисъл, че като си пусна Фрути Луупс или някой плъгин към него и натисна върху клавишите на МИДИ синтезатора ще су чува звук от инструмента, който съм избрал от програмата, с която в момента ще работя? И с юсб и с миди все си пълг енд плей. Евентуално ще трябва драйвер/програмка да се инсталира, но това ще е еднократно. Значи като включвам МИДИ синтезатора през ЮСБ порта, Уиндоуса няма да го разпознава (както например флаш паметта ми - хакам я в ЮСБ-то и Уина веднаха я разпознава без да са нужни драйвери и т.н...)? Е предполагам, че ако си купя нов МИДИ синтезатор, към него ще ми дадат и драйвери, а ако използвам стария - идея си нямам откъде да намеря драйвери Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 я кажете верно за първата част от поста на Aresius над моя? Цитирай
Recommended Posts