herflik Публикувано Март 8, 2010 Публикувано Март 8, 2010 Мисля да си купя нова китарка по случай Рождения ден, и се спрях на няколко Ibaneza-а ,но всички с това тремоло,почнах да чета коментари в нета но 9 от 10 коментара бях лоши,почти всички казват че е лошо,бързо се разтройвало и не ставало за нищо. Наистина ли е толкова лошо колкото казват? Цитирай
billymilano Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 Вчера стана 1 година от както имам китара с такова тремоло. НИКАКВИ проблеми и разстройване. Разбира се, като се наместят струните, което става за 2-3 часа свирене Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 +1. Китарата седи със седмици без да се разстройва - но не свиря агресивно. Поне при моята, обаче смяната на дебелина на струни е "трън у г*з" - от 9-42 на 9-46, и се наложи да слагам пружина. Като свикнеш обаче, смяната на струни със същия размер не е толкова досадно и времеемко. Цитирай
AngusYoung Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 Не съм имал китара с флойд но доколкото знам и при смяна на строя отново е голям зор. Цитирай
Dball Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 ^Много е лесно.Аз за 20 мин. сменям от нормален строй на Ре.Малко си е досадно но всяко нещо има минуси. Цитирай
MDFk Отговорено Март 9, 2010 Отговорено Март 9, 2010 ^Това със пипане по пружините или не? Понеже съм тормозил китара с флойд за различни строеве, и не е било баш за 20 минути работа... Не се заяждам, но просто ми е любопитно. Ако е с него, то значи аз работя бавно или без чалъм явно. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Март 9, 2010 Отговорено Март 9, 2010 ...за не повече от 10 минути, от един строй в друг... Цитирай
Recommended Posts