MiroLambov Публикувано Март 6, 2010 Публикувано Март 6, 2010 Преди доста време...В този красив час, бях вдъхновен и сътворих нещо дребно...Доста време се чудех дали да го пусна и се престраших...Ще предупредя, че "композицията" всъщност е пълна импровизация върху два акорда...без никаква начална идея...без нищо...Тогава бях нов в апояндото(за тези които не знаят, това е техника за дърпане на струните с дясната ръка), но се постарах да направя всичко така...Излиза по красиво...Надявам се да ви хареса и...очаквам сериозна критика! http://www.4shared.com/file/235698796/5b701a8/1259.html П.С Не разбирам от звукозапис и е доста тихичко... Цитирай
MiroLambov Отговорено Март 10, 2010 Автор Отговорено Март 10, 2010 Няма ли малко критика поне? Цитирай
sardaesox Отговорено Март 11, 2010 Отговорено Март 11, 2010 Красива мелодийка,оформя ми се здрава метъл-балада в главата като я слушам.Мисля че има проблем с настройката на китарата на 6 струна.То и аз не разбирам много от звукозапис,ама другия път отдалечи малко микрофона от китарата.Ше ти я джемна с едно солУ и барабани,ако даваш де.. Цитирай
MiroLambov Отговорено Март 11, 2010 Автор Отговорено Март 11, 2010 ^^Пробвай, ако желаеш...Аз лично не мога да си я представя по този начин...но знаеш ли... Polyphone, Благодаря ти! Цитирай
Recommended Posts