Lorimar Отговорено Март 25, 2010 Share Отговорено Март 25, 2010 "ама нали гледам по елитните марки " Ако искаш елитен клавир не ЕМ 55, а направо скачаш на G 70/може да намериш втора ръка за 2500-2700лв все пак ако ги имаш/ или Е 80!!! Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Roberti Отговорено Юни 29, 2010 Share Отговорено Юни 29, 2010 момчета купих си един клави Roland E-50 обаче нямам информация за нея ако има някой да ми даде ще му сам мн.благодаре.и някой ако може да ми даде някакво видео как да си сложа бленди на тоз клавир.мс.предварително скайпа ми Roberti_95101 блогодаря за вниманието Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
misho.d Отговорено Юни 29, 2010 Share Отговорено Юни 29, 2010 Защо не питате че после да купувате? По назад във форума съм пуснал теме само за Е-50. Разгледай я, и ако има нещо пиши там, аз ще ти одговоря. Не е добре за форума да се пущат темИ за един модел. Размиват се нещата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts