tatkoogi Отговорено Април 3, 2012 Отговорено Април 3, 2012 Yamaha - RGX 321L това е инструмента който ползвам. Закупен през далечната 1994г. от несъществуващия вече "Мега Мюзик Шоп" във Варна. За мен - прекрасен инструмент! Удобна с чудесен тон, макар и със стокови адаптери! Лицензния флойд не създава никакви, ама никакви проблеми. Цитирай
7thString Отговорено Април 3, 2012 Отговорено Април 3, 2012 И аз да се разпиша - абсолютно горд собственик на ERG 121, която и до днес, след 10 години мъчения ми върши работа Явно след даден момент или дадена серия се появява този проблем с меките прагчета, т.к. на мен праговете ми се поизтриха чак миналата година, а наистина мои познати, които си взеха 4-5 години по-късно, след първата година праговете им бяха като морска вълна Бе, Ямаха си е Ямаха Сега съм с доста по-скъп инструмент, с много много по-хубав звук, но ако трябва да съм честен, грифа на ямахата ми е по-удобен Цитирай
rockfire Отговорено Април 4, 2012 Отговорено Април 4, 2012 Не една ,а две Ямахи 821 Д, висок клас ,бърза китара, с нисък екшън! Цитирай
Recommended Posts