evans Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 (Редактирано) Аз пък от една седмица съчетавам бачкането със свирене,едно време си бях направил едно глухо барабанче от дърво и гума ,и миналата седмица като си чистих репетиционната го открих прашно.Сега съм си го взел на бачкането и по цял ден свиря стик контрол,упражнение за пръсти,даже не закъснявам за работа като стана гледам по бързо да отида и да почна да свиря,дори оставам извънредно и съм много щастлив Редактирано Август 4, 2005 от evans Цитирай
Katsko Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 абе нищо не може да ми замени свиренето на истински барабани.сякви упражнения на сухо и т.н. вече съм преустановил,щото полза никва,поне за мен де.само репетиции и концерти... Цитирай
YtseJam Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Питайте съседите ми. Аз никакви доморасли дъски с гуми не признавам, нито каквото и да е заглушаване на барабаните ми. Ако риспонзът и звукът не са същите, просто не се получава. Така че си пукам яко. Цитирай
Katsko Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 е тва е приказка ,аз в момента мисля да си сглобя втори комплект,за да мога да си блъскам вкъщи Цитирай
evans Отговорено Август 5, 2005 Отговорено Август 5, 2005 (Редактирано) абе нищо не може да ми замени свиренето на истински барабани.сякви упражнения на сухо и т.н. вече съм преустановил,щото полза никва,поне за мен де.само репетиции и концерти... Аз не съм казал че свиря само на глух барабан,казах само когато съм на работа .Ако можех да си занеса барабаните да не мислиш че щях да свиря на глухо барабанче.Другото нещо е че аз свиря повече технически работи като пръсти, динамика и пр .Според мен за тия неща не трябва задължително барабани за да ги усвоиш ,важното е само да ти отскача палката. Дори и на стол можеш да ги правиш,даже Жак Дежонет казва в едно итервю че разсвирва на възглавница и не са му нужни барабани Редактирано Август 5, 2005 от evans Цитирай
Katsko Отговорено Август 5, 2005 Отговорено Август 5, 2005 да бе добре,аз казах че за мен полза никва,за теб може и да има,а може би просто ме мързи,знам ли... Цитирай
tupoto kopele Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 бе аз лично гледам да удрям по джа три часа на ден ама не всеки път става.Понякога си се ядосвам :wall: на свиренето и спирам.Но тя цялата хава стана малко по-сложна :think:нали се сещате:любов,работа,наем,ток,вода, не че се оплаквам, даже се чувствам по-добре аз специално мисля че не бива да се вманиачаваме :wall: :twisted: всеки е бил на 14 и е свирил по осем часа на ден.СУПЕР ама има идруги неща в тоя живот Цитирай
Katsko Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 всеки е бил на 14 и е свирил по осем часа на ден абе не всеки... Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Колкото мога...понякога 2, понякога 5 часа понякога николко...зависи от това в какво настроение съм. Аз не мога да свиря,когато не ми се свири. Има тъпи моменти като днес примерно. Искам да свиря ама барабаните не са на разположение, а на глухите да лупам само упражнения не е гот! ДНЕСКА МИ Е ЕБАТИ ГАДНИЯТ ДЕН Цитирай
imperor Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 Когато мога и колкото мога. И задилжително поне 15-20 минути в началото много бавно с постепенно увеличаване на амлитудата, за "разкършване". Трудно зацепвам, та и като бях спортист по-рано, мене ме пращаха да загрявам 30 мин. преди другите, а то докато загрея и взема, че се уморя. Но беше... Egon, приятелю. Понеже съм свирил с много народ и не един и двама жицари съм учил поне да си тактуват, 'щото те такова нещо като метроном не признават, та приказката ми е следната: от дългия си опит се направих забавление, т.е. гледай китариста в крака как си тактува докато върви парчето и виж к'во става с крайника му като дойде солото Край с тактуването и ако гледаш само крака, ще помислиш, че завалията агонизира. Не им се сърди на жицарите, те ни висят по ръцете, както жените на шиите ни. Цитирай
evans Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 аз имам една случка с пресвирване ,ставам в 10ч сутринта отивам при една позната да свиря на пиано,след три часа свирене почивам един час и после сядам на барабаните и свиря 6 часа .След шестия час започнаха да ми се превиждат някакви образи ,странни звуци абе кошмар .От тогава това не го повтарям,три -четири часа и толкова Цитирай
glo_ Отговорено Август 13, 2005 Отговорено Август 13, 2005 ами аз свиря не много често... в седмицата около 3-4 часа ... супер малко но като се има предвид , 4е ходя на работа, жена и т.н. ... не остава много време за барабаните... Цитирай
Recommended Posts