fake Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 ми кво да кажа едно всеки ден свирех по 5-6 часа но сега остарях но пак ми се случва.Понякога сядам и забравям за всичко останало,тогава мога да изкарам докато болката в китките и седалището не надделее.... Цитирай
Katsko Отговорено Юли 29, 2005 Отговорено Юли 29, 2005 абе всички drummer-и тука са ебати спортистите!аз напоследък свиря само на репетиции и концерти(последните 4-5 месеза)което прави към 10 часа на седмица max.тоест често изобщо не свиря през деня.явно съм непоправим лентяй :evil: Цитирай
barabanka Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 (Редактирано) Аз свиря когато ми е удобно и интересно, през останалото време не се занимавам с барабани. Така че е трудно да се каже по колко часа на ден, някой път даже до 8 часа съм стигала. Редактирано Август 1, 2005 от Armaggideon Цитирай
Egon Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 Ако свириш само когато ти е "удобно и интересно" доникъде няма да стигнеш, да ти го кажа директно Ма то си зависи от амбициите, де...! Цитирай
YtseJam Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 Не съди само по себе си, щото хората са различни, барабанистите също. Цитирай
Egon Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 Бе не съдя само по себе си...колкото ид а си талантлив, работа си трябва тук, и воля, дори когато е досадно...да не ви припомням на всички упражненията за изравняване на ръцете...Или познаваш някой с родени изравнени ръце? Цитирай
Bay Emo Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 Около два часа дневно за поддържане на нивото, а ако се налага да надобрявам пет часа минимум. Чувал съм нещо от сорта, че като не свириш един ден си го усещаш ти самия, след втория и тези които те слушат. Цитирай
Katsko Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 да не забравяме че има значение дали с това си вадиш хляба.аз например ако искам да работя и уча просто нямям време.май-важното е във времето което си отделил за свирене да си максимално отдаден и концентриран.качество а не количество му е майката Цитирай
Egon Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 Точно така е, наистина няма време само за свирене, но е важно да концентрираш усилията си и в минимум време да свършиш максимум неща. За да не става, както казва Бай Емо Цитирай
YtseJam Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 Ако знаете колко пот се лее в момента от мен само след 20-30 минути тропане... Ама продължавам, ебал съм го. Цитирай
Bay Emo Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 Е, то всеки според личня си критерий. Важно е да не те е срам да се слушаш. Цитирай
Egon Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 Бе за срам - не е срам, ма ме е яд понякога, когато не ги докарвам нещата както аз си искам. Или като някой от групата ми каже, че съм бавил...аз, разбира се, не бавя, а те се опитват да наложат едно изкуствено бързо темпо, от което само парчето страда. Цитирай
YtseJam Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 Аз затова ги тероризирам да свирим с клик. Да видите после как клети китаристи се оплакват, че кликът им бил неритмичен. Цитирай
Egon Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 А, това е идея...но в случая проблемът е, че те задават едно изкуствено бързо темпо на парчето, което звучи изкуствено и моето точно съзнание въвежда подходящия ритъм Цитирай
Bay Emo Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Прав е YtseJam за клика, иначе колкото и да свириш само ще се потиш Цитирай
Recommended Posts