KING4o_kardana Публикувано Декември 15, 2004 Публикувано Декември 15, 2004 аз лично по към 2,3 часа............... Цитирай
YtseJam Отговорено Декември 15, 2004 Отговорено Декември 15, 2004 Едно време свирех повече, но напоследък като седна, откарвам към час, когато съм сам, иначе репетициите с група са обикновено по 2.5 часа. Лошото е, че не сядам вече всеки ден... Но доста често като ми дойде някаква мисъл, си взимам палките и почвам да бича рудименти или на крак, или на най-близката равна повърхност, което все е нещо. Цитирай
KMisunderstood Отговорено Декември 15, 2004 Отговорено Декември 15, 2004 Някои дни по 4 часа, други въобще не свиря, както дойде. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 около 3-4 часа на ден,но все пак зависи каква точно цел съм си поставил за деня Цитирай
Spaz Отговорено Декември 24, 2004 Отговорено Декември 24, 2004 Конкретно за барабаните - като ми стигаше съответния комплект свирех по 2 - 4 часа на ден. След това започнах да слушам Dream Theater и всичко се промени. Са съм със въображаем комплект. Малко копирам батката Портной в подредбата ама той нема да ми се сърди ... Та са си ръкомахам от време на време на DT и трябва да подчертая ,че съм завидно добър :green: ... Китарката ... като ми се присвири нещо си я хващам и почвам... Преди ми се е случвало по 7 часа на ден да свиря .. наложи ми се на фитнес да тръгна за да издържам е такова ... Цитирай
KING4o_kardana Отговорено Декември 24, 2004 Автор Отговорено Декември 24, 2004 Конкретно за барабаните - като ми стигаше съответния комплект свирех по 2 - 4 часа на ден. След това започнах да слушам Dream Theater и всичко се промени. Са съм със въображаем комплект. Малко копирам батката Портной в подредбата ама той нема да ми се сърди ... Та са си ръкомахам от време на време на DT и трябва да подчертая ,че съм завидно добър :green: ... Китарката ... като ми се присвири нещо си я хващам и почвам... Преди ми се е случвало по 7 часа на ден да свиря .. наложи ми се на фитнес да тръгна за да издържам е такова ... хахахаха Цитирай
Fenix Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 Китарката ... като ми се присвири нещо си я хващам и почвам... Преди ми се е случвало по 7 часа на ден да свиря .. наложи ми се на фитнес да тръгна за да издържам е такова ... Ето това се вика сериозен музикант. Браво. Цитирай
MDFk Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 поне 2 4аса.твърдо.побърквам се като си гледам китарите и не свиря поне малко..и от малко..после се 4удя къде е отлетяло времето.просто не мога..се едно да си в харем с 1000 девственици и да си шейха..ма ша видим..като по4на да у4а за сесията..май ще ги прибера по калъфите.. а ако Spaz е този за който си мисля,добре дошъл!!!събрахме се!бат енци съм.. Цитирай
bulby Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 MDFk - Това е въпрос за барабанистите бе, бегай от тука с тия китари да не хвръкне некоя пералня към главата ти Цитирай
Spaz Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 Аре леко с детето да не му счупиш зъбъ е такова ... Иначе Енци, Аз съм мада фака! Цитирай
evans Отговорено Януари 12, 2005 Отговорено Януари 12, 2005 обикновено 2-3 4аса един ден свирих 8 и това ниама да го повториа запо4нах да халуционирам Цитирай
rush2112 Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 Докато барабаните ми бяха в мазето съм свирил и по 5-6 часа на ден. Ама сега като са ми в репетиционната свиря само с групата по 2-3, а понякога и по 6 часа. Ама според мен зависи не само по-колко свириши, а какво и как го свириш!Някои си тропат кво им дойде(не, че и аз не го правя и не е най-големия кеф ), ама според мен е важно да се свирят разни етюдчета, да се учат песни и такива щуротиики... и наистина тези неща трябва да се РАБОТЯТ бавно и с търпение докато стане всичко перфектно :exclaim: Цитирай
KING4o_kardana Отговорено Март 2, 2005 Автор Отговорено Март 2, 2005 Докато барабаните ми бяха в мазето съм свирил и по 5-6 часа на ден. Ама сега като са ми в репетиционната свиря само с групата по 2-3, а понякога и по 6 часа. Ама според мен зависи не само по-колко свириши, а какво и как го свириш!Някои си тропат кво им дойде(не, че и аз не го правя и не е най-големия кеф ), ама според мен е важно да се свирят разни етюдчета, да се учат песни и такива щуротиики... и наистина тези неща трябва да се РАБОТЯТ бавно и с търпение докато стане всичко перфектно :exclaim: prav si da Цитирай
Sabian Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 Аз сега свиря по час и половина през ден (като не броим потупванията ми само с палки без барабани, които са да не кажа по 24ч в денонощието :wow: Иначе съм свирил с група по 6-7 часа, сам по 3-3.30ч ма сега първо времето не стига второ много е студено в гаража и повече от час и половина не се дяни Иначе и аз съм на мнението че няма особено значение по колко свириш - важното е да си постоянен и да свириш някакви определени неща и да се опитваш да хващаш нещо ново, а не просто да блъскаш хаотично едни и същи работи. Цитирай
Recommended Posts