Jump to content
Българският форум за музиканти

Искам нещо да попитам - каква класическа китара да си купя


Silver String

Recommended Posts

Здравейте:thumbs_up:...абе напоследък пак нещо ме дърпа към класиката...с която съм си започнала...имам си една акустична готина китара,обаче искам сега и една класическа да си взема.Та въпроса ми е-харесах си един IBANEZ GA6CE,ако някой е свирил или е запознат с този модел китари просто да си каже мнението...ей така искам да знам и вие какво мислите:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте:)...абе напоследък пак нещо ме дърпа към класиката...с която съм си започнала...имам си една акустична готина китара,обаче искам сега и една класическа да си взема.Та въпроса ми е-харесах си един IBANEZ GA6CE,ако някой е свирил или е запознат с този модел китари просто да си каже мнението...ей така искам да знам и вие какво мислите:)

 

Здравей,

аз свиря с Ibanez GA3. Това е малко по-ефтина китара от тази която искаш, по-нисък клас.

От моята китара съм много довола. Има много силен звук, грифа на Ibanez като цяло е много удобен, тъй като е по-плосък и позволява развиване на по-големи скорости (зависи от предпочитанията на китариста де).

 

Месеци след като си купих моята китара, пробвах и твоя модел и също ми хареса. Даже за момент съжалих, че съм избързала, но такъв ми е късмета.

 

Знаеш, че всички китари са различни, дори и от една марка да са. Иди и пробвай всички бройки в магазина и избери най-добрата за теб.

 

Китарата е доста по-добра от всички измишльотини като Stagg и т.н..

 

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+1 за Кремоната. Почти година мина откакто ходих до Казанлък да пробвам китари, но предполагам, че не са си понижили стандартите. Не съм пробвал евтините модели и няма как да дам мнение за тях, но другите(едната беше нещо от сорта на 550, а другата 650, не помня с точност) ме изненадаха много приятно. Само грифовете ми бяха леко неудобни, но според мен това си въпрос на вкус. Мисля си, че си струва да се отскочи до Казанлък. В софийските магазини трудно ще намериш нещо що годе качествено. Късмет с избора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.