bad_metal Публикувано Януари 19, 2006 Публикувано Януари 19, 2006 Някой знае ли колко струва 1 средно голяма тарамбука ,че искам да си взема 1 за лятото ,като излизам с приятелите да си ритмуваме на кухарките... Цитирай
fake Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 ми има едни неща наречени музикални магазини......по принцип входът там не е с очен скенер или с VIP карта Цитирай
bad_metal Отговорено Януари 19, 2006 Автор Отговорено Януари 19, 2006 Еее големи сте заядливци начи...нали уж форумите са за обмен на информация баси... Цитирай
Katsko Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 прилична струва под 100 лева нова,иначе не знам,може би и за 40-50 се намират... Цитирай
Fortissimo Отговорено Януари 20, 2006 Отговорено Януари 20, 2006 Тарабука е (без М-то), среден размер алуминиеви са около 40-60 лв. За малко повече пари може да си вземеш и джембе с агнешка или рибя кожа(Магазини Мухоморка) , тези с рибешката са Сирийски и са много готини като звук. Цитирай
Katsko Отговорено Януари 20, 2006 Отговорено Януари 20, 2006 транскрипцията е спорна,да не навлизаме в детайли,щото и ти не си съвсем прав,на български е прието тарамбука и така се казва у нас,просто и ясно, иначе всякакви по-народно изглеждащи са рисковани,неясни като производство и трайност и трудни за поддръжка и настройка,да не говорим кво става ако скъсаш кожа, вземи си именно такава за чесане на краста-метална :read: ,не много голяма за около 70 кинта примерно.успех Цитирай
bad_metal Отговорено Януари 20, 2006 Автор Отговорено Януари 20, 2006 Благодаря за инфото...ще мина през мухоморка да разгледам... Цитирай
shaym Отговорено Януари 22, 2006 Отговорено Януари 22, 2006 ако скъсаш кожа може и да си намериш,но определено трябва да е тънка Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Януари 29, 2006 Отговорено Януари 29, 2006 Ух едвам я изрових тая тема...Днеска скитах пред НДК безцелно и не щеш ли гледам един фен си прикарал 5-6 ръчно изработени тарамбуки различни размери и си потропва като пич....Аз се позарибих де и като ми каза че цените са от 18 лв за най-малката 28 за най-големите без много да му мисля си взех една.Изработени са от керамика,кожата доколкото разбрах е от коза-добре изсушена и по крайщата където не е опъната се опипва на твърдост-като гьон еОпъната е много добре,а и звукът е много приятен.За хора които може да се поинтересуват си направих труда да взема телефона на човека-казва се Мартин .тел.02/764094.Съжалявам ,но снимка нямам как да сложа.Ще кажа само че не са идеално кръгли ,но пък са декорирани Цитирай
Recommended Posts