alexthegreat Публикувано Януари 18, 2006 Публикувано Януари 18, 2006 Макар и да предпочитам софт ефектите (Guitar Rig) пред камиончетата, взех та се снабдих с едно от новата колекция на Верингер. Демо на Behringer Utra Metal: http://svetulko.hit.bg/My_Music/My_Metal_1...endered_mp3.mp3 Записвано е директно с onboard звукова карта в Ableton Live 5. Смесил съм 3 китарни трак-а (+тъпана) като само на солото (то пък едно солоооо..) има малко дилей и ревърб от вградените в софтуера. Останалите са чисти, но ме домързя да сменям блендите и затова китарите звучат еднакво. Според мен като за цената си от 45 лв. бива... още е нова машинката, ще се разработи дано и оператора и' също, ех. Моля, слушайте докъм 1:30, че нататък стана една боза...нещо първия китарист (лирическия аз) и втория китарист (пак същия лирически аз) се изпокараха, а за калпак и солиста (най-куция от тримата и за трети път аз) им тегли една майна...ма толкова си можем и тримата Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 Нещо не се отваря линка нито се дърпа :think: Цитирай
alexthegreat Отговорено Януари 19, 2006 Автор Отговорено Януари 19, 2006 Май от време на време не бачка...или аз не знам как с еслагат линкове. Я пак... Demo_Behringer_Utra_Metal Така излизат % и др. символи...явно е гадно когато в името има шпация (интервал). Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 Не е лошо ама що не му забиеш една лампова симулация от компа и пак да го чуя щото искам да му чуя и по тежичката му страна Цитирай
Recommended Posts