ThunderBass Публикувано Февруари 23, 2010 Публикувано Февруари 23, 2010 (Редактирано) Така, аз съм от Пловдив и си търся уроци по пеене, вокални уроци или както е по-правилно. Търся човек който косвено да ме научи да пея, да ми дава насоки, съвети, да ме поправя, да ми обяснява кое как що...а ве направо като на малоумен. Имам някакви малки вокални заложби но им трябва доста развитие, търся също и малко по-ентусиазиран учител който дори и да се хване за главата като ме чуе, да ме разбере и да ми помогне. Въпреки че пея (в момента а и завбъдеще сигурно) траш и пънк от малък ми е мерак да мога да пея балади, както и тея лудите рок фалцети. Та, пак повтарям, от Пловдив съм, момче съм и съм на 17, гласа ми спада към бас но понякога стигам и тенор, ако това има някакво значение. Просто искам да мога да пея красиво, мамкаму. Както и солфеееж ми трябваа! Редактирано Февруари 23, 2010 от ThunderBass Цитирай
luppo3 Отговорено Февруари 24, 2010 Отговорено Февруари 24, 2010 Отиди в Нов музикален център, сега се намира на бул. Руски - в сградата на бившия Психодиспансер. Попитай там. Успех. Цитирай
ThunderBass Отговорено Февруари 24, 2010 Автор Отговорено Февруари 24, 2010 Други предложения няма ли? Хайде, про вокалистите, помощ! Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Февруари 25, 2010 Отговорено Февруари 25, 2010 (Редактирано) Просто искам да мога да пея красиво, мамкаму ThunderBass, много хубаво си го замислил, мисля че горното преложение не е лошо.сега пуснах една връзка по Филибето да ми препоръчат даскал по пеене като за теб .ще пиша като имам инфо Редактирано Февруари 25, 2010 от Viara Ivanova Цитирай
Recommended Posts