rockstar666 Публикувано Януари 18, 2006 Публикувано Януари 18, 2006 (Редактирано) Интересува ме някой има ли такава акустична китара и какво му е мнението за нея! Идва и следващия въпрос за такъв клас акустични китари:Нешвил или Стаг? Предварително благодаря! Nashville guitars Редактирано Януари 18, 2006 от rockstar666 Цитирай
wolfgang Отговорено Януари 18, 2006 Отговорено Януари 18, 2006 Нешвил не са ми познати, но Стаг звучат 2 пъти по-добре от цената си. Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 Нешвил не са ми познати, но Стаг звучат 2 пъти по-добре от цената си. Stag са наи големия кенеф на пазара след фактор.(според мен)боята им е лоша адаптерите не са добри,да не говорим че съм виждал и китара с изметнат гриф която ми я представиха като|много яка| а и за цената съм на мнение че е завишена мнгократно.Стаг само стоиките за ченели са им добри Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 Интересува ме някой има ли такава акустична китара и какво му е мнението за нея!Идва и следващия въпрос за такъв клас акустични китари:Нешвил или Стаг? Предварително благодаря! Nashville guitars ако си намериш от някъде кремона Казанлък няма да сгрешиш имам такава и мнго хора са ми казвали че звучи невероятно.А...някои голям китарист беше записвал някога с такава.....ама не помня кои беше Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 Нешвил не са ми познати, но Стаг звучат 2 пъти по-добре от цената си. Stag са наи големия кенеф на пазара след фактор.(според мен)боята им е лоша адаптерите не са добри,да не говорим че съм виждал и китара с изметнат гриф която ми я представиха като|много яка| а и за цената съм на мнение че е завишена мнгократно.Стаг само стоиките за ченели са им добри тук човека пита за акустична китара. я се осъзнай в кое измерение си?! Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 Нешвил не са ми познати, но Стаг звучат 2 пъти по-добре от цената си. Stag са наи големия кенеф на пазара след фактор.(според мен)боята им е лоша адаптерите не са добри,да не говорим че съм виждал и китара с изметнат гриф която ми я представиха като|много яка| а и за цената съм на мнение че е завишена мнгократно.Стаг само стоиките за ченели са им добри тук човека пита за акустична китара. я се осъзнай в кое измерение си?! sorry прав си едно пише друго чета трето разбирам..... Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 междо другото за кремоната имам предвид акустична китара.Просто стаг не мога да ги дишам по много причини Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 всички знаем за кремона. за това не се безпокой. ричи котцен беше ползвал такава преди. и нешвил и стаг са готини имат готини акустични Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 22, 2006 Отговорено Януари 22, 2006 Само да попитам, къде в БГ могат да се намерят тези Нешвил и колко струват приблизително... Цитирай
Lord_Bad Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Кфо да ви кажа - аз имам електро-акустичен Стаг и акустичната част на китарата си е просто супер. Това не е само мнение, а и на всеки който я е хващал. Грифа е удобен, тялото също. Струните вадят доста приличен звук и са разположени ниско над грифа. Не дрънчи на никое прагче - абе за тия пари си е екстра китара. Вероятно ел. китарите им верно не стават, но акустичните са супер. Моята без електроника струва само 160 лева в малкия ЦУМ... За Нешвил нищо не съм чувал де... Цитирай
rockstar666 Отговорено Януари 26, 2006 Автор Отговорено Януари 26, 2006 Що се отнася до Кремоните-те са "Кънтри модел" ,миналата седмица ги гледах в Казанлък ,в завода на Кремона и излизаха около 270 лв. с ДДС-то,единственото стойностно нещо в този магазин с буквално 7китари в него беше едно кубе Маршал,което естествено не се продаваше,за тези кинти да си ги колекционират в магазина. Най- интересното беше,че не знаеха кой е Ричи Котзен! :wall: :evil: :wall: Цитирай
Hantov Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Най- интересното беше,че не знаеха кой е Ричи Котзен! :wall: :evil: :wall: кой е този артист??? и аз не знам Цитирай
TerminalFrost Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Най- интересното беше,че не знаеха кой е Ричи Котзен! :wall: :evil: :wall: кой е този артист??? и аз не знам Един от великите... http://www.richiekotzen.com/ Цитирай
Recommended Posts