vihar Публикувано Февруари 22, 2010 Share Публикувано Февруари 22, 2010 Привет на колегите! И така,става въпрос за една нововнесена Yamaha PSR S710, с чиѝто секвенцер(казват, че е като на PSR700) неможем да се преборим, или по-точно като се направят корекциѝ в мидито не можем да го запаметим. Някоѝ запознат, ако може да нахвървя едно обяснение, понеже явно нещо изпускаме.... Благодаря!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Phil Отговорено Юни 29, 2010 Share Отговорено Юни 29, 2010 ^ Koлега,мисля да си купя такава свирка.Би ли ми казал бързо ли става извикването на мидитата и стартирането от флашката или трябва да се зарежда в интерналната памет.Следващото може ли да бъде маркирано и да се стартира веднага? Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rusnaka Отговорено Юни 30, 2010 Share Отговорено Юни 30, 2010 ^ Бързо става, чете директно от флашката, а като маркираш друго, то тръгва автоматично след първото. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vihar Отговорено Юли 6, 2010 Автор Share Отговорено Юли 6, 2010 Здравеѝ! На мен ми допадна много.В началото се бях панирал понеже няма нищо общо със стария VA - 76, но с малко четене е разучих сам и сега нямам проблем. Работи бързо директно от флашката с минимално забавяне при зареждане на следващото миди, има и вазможност за комбиниране на миди с симбеци като се приливат. На мен и на колегите ми ни пасна идеално като звучене и възможности.Това от мен останалото си е твое решение. Успех!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts